ELIE SAAB Towers, primul concept de design interior al brandului din Europa de Est

Metropolitan Group, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din România și renumitul brand internațional de modă ELIE SAAB, își anunță parteneriatul prin premiera ELIE SAAB Towers, primul proiect rezidențial de brand de lux din Capitala României, București.

ELIE SAAB Towers vor fi amplasate pe strada Daniel Danielopolu, nr. 90, într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale orașului, stabilind un nou reper pentru locuința de lux la comandă și marcând primul concept de design interior al mărcii din Europa de Est. O lume plină de farmec, rafinată, intimă, proiectată elegant de Elie Saab. Un stil de viață luxos, care evocă un sentiment impecabil de calitate și rafinament.

“Proiectul rezidențial a fost atent realizat și conceput pentru a răspunde prezenței tot mai mari a unei clientele internaționale și locale pasionate și exigente, în căutarea unui nou concept de lux. Colecția de reședințe cu design interior elegant oferă o propunere exclusivă de stil de viață și va prezenta piesele lucrate excepțional din colecția ELIE SAAB Maison”, spune Robertino Georgescu, fondatorul Metropolitan Group.

Turnurile ELIE SAAB se caracterizează prin două ansambluri cu un total de 141 de reședințe opulente cu două, trei și patru dormitoare și trei penthouse-uri exclusiviste, cu o varietate de balcoane și terase cu vederi uluitoare asupra Bucureștiului.

Cu propunerea sa modernă și spațioasă de locuit în plan deschis, reședințele au nota estetică de neegalat a designului interior excepțional realizat de ELIE SAAB, folosind piese exclusive din Colecția ELIE SAAB Maison.

Fiecare aspect al interioarelor este atent selectat și se caracterizează printr-o eleganță rafinată, grație și echilibru de forme și materiale, combinate cu o armonie expertă. O atenție deosebită este acordată finisajelor lucrate manual care canalizează nivelul excepțional de calitate și cea mai extremă căutare a perfecțiunii estetice, în stilul ELIE SAAB.

Facilitățile sunt adaptate nevoilor rezidenților, cu servicii de concierge à la carte, precum și un centru spa, sală de fitness de ultimă oră, bar cu pian, serviciu de recepție 24/7, parcare cu valet și un loc de joacă pentru copii.

Obiectivul nostru pentru proiectarea ELIE SAAB Towers a fost să creăm ceva unic și inovator pentru piață nu numai în ceea ce privește elementele stilistice, ci și în jurul formării unei experiențe holistice pentru fiecare client. Aceştia vor avea ocazia să călătorească la Milano și să asiste la crearea colecției printr-o vizită la fabricile și atelierele Elie Saab Maison și vor crea alături de o echipa dedicată de design interior reședința lor unică, mobilată cu colecția ELIE SAAB Maison”, conchide Daniel Drăgulin, partener Metropolitan Group.

Turnurile ELIE SAAB sunt deja în construcție, iar finalizarea este așteptată până în T1 2024, cu vânzări estimate de peste 200 de milioane de Euro. Este doar începutul, deoarece parteneriatul pe termen lung va avea în vedere alte şi evoluții în țară, în viitorul apropiat.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Seturile cadou, o alegere inspirată

A oferi un cadou este o bucurie la fel de mare ca cea de a primi, dacă nu chiar și mai mare. Mie mi se par foarte potrivite pentru a fi dăruite seturile cadou, este foarte plăcut și util să ai mai

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot