Megan Fox, schimbare radicală de look. Cu ce manichiură a accesorizat noua culoare de păr!

Megan Fox și-a făcut apariția la petrecerile de după ceremonia Grammy cu un nou look, ce a atras toate privirile. Actrița și-a schimbat complet nuanța părului, alegând un roz de tip bezea. Noua culoare a părului a presupus o atenție deosebită asupra manichiurii, astfel că vedeta a apelat la un celebru nail artist, Brittney Boyce, pentru a facea cea mai bună alegere în acest sens. Stilistul a optat pentru o nuanță CND Kiss From a Rose, care s-a potrivit de minune cu cea a părului și a contrastat perfect cu inelele de argint de pe degete, dar și cu rochia din plasă argintie pe care a purtat-o.

Ne-am dorit o manichiură veselă, care să complimenteze culoarea roz bezea a părului. Nuanța CND Kiss From a Rose s-a potrivit de minune. Am optat pentru o formă de migdală și aplicații argintii în formă de cruce. Am început cu pregătirea unghiei, am aplicat un strat de CND PLEXIGEL™ Bonder, apoi am realizat construcția în formă de migdală a unghiei la o lungime potrivită folosind șabloanele CND Future Forms și CND PLEXIGEL Builder. Am aplicat două straturi de CND™ Shellac™ în nuanță Kiss From A Rose și am sigiliat cu un strat de CND™ Shellac™ No-Wipe+ Top Coat. Cu ajutorul CND™ PLEXIGEL Builder, am aplicat accesorii argintii pe mijlocul fiecărei unghii”, explică nail artistul Brittney Boyce.

Săptămâna trecută, un mare eveniment de modă a avut în centru implicarea unui nail artist faimos. Este vorba de Jin Soon, care a realizat manichiurile modelelor ce au defilat în prezentarea noii colecții Marc Jacobs.

Modelele au avut machiaje, coafuri și manichiuri inspirate din stilul iconic al Dianei Ross: păr voluminos, gene lungi și unghii opace în nuanțe neutre precum CND Bare Chemise, Field Fox și Satin Pajamas. Am aplicat un strat de CND™ Shellac™ Base Coat, două de CND Bare Chemise, Field Fox sau Satin Pajamas și am încheiat cu un strat de CND™ Shellac™ No-Wipe+ Top Coat pentru un luciu perfect”, declară Jin Soon.

Produsele CND, cu care au fost realizate manichiurile vedetei și ale modelelor sunt distribuite în România, în magazine și saloane, de Top Line, și sunt disponibile online pe www.topline.ro și în magazinul Top Line din București.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe