Notino Black Friday 2021, trei săptămâni de oferte uimitoare

Notino, unul dintre cei mai mari retaileri online de parfumuri și cosmetice,  începe campania de Black Friday luni, 8 noiembrie. Timp de trei săptămâni, retailerul online va avea cele mai bune oferte și reduceri atât în magazinul online și cel fizic, cât și pe aplicația mobilă, oferind astfel mai multă flexibilitate în descoperirea noilor oferte.

Black Friday este cel mai mare și mai aglomerat eveniment de cumpărături al anului la nivel mondial și marchează începutul sezonului de cumpărături de Crăciun. Anul trecut, în România, Notino a avut de Black Friday o creștere de 263% a comenzilor zilnice față de media anuală.

La Notino, Black Friday este întotdeauna cea mai bună perioadă pentru a obține oferte uimitoare la produsele de beauty favorite de la branduri de make-up, precum MAC Cosmetics, NYX, skin care: Clarins, Clinique, KORIKA  și  parfumuri de la Atelier Cologne, Yves Saint Laurent.

Ca de obicei, și în acest an, retailerul oferă clienților săi suficient timp pentru a se bucura de Black Friday și demarează cea mai așteptată campanie de reduceri a anului pe 8 noiembrie, cu reduceri de până la 40% la brandurile populare.

Mai mult, clienții trebuie să fie pregătiți să își mute produsele preferate din wishlist în coșul de cumpărături, pentru că va urma încă o săptămână de reduceri de 15% la întreaga categorie de cosmetice: skin care, make-up, body care, hair care, urmată de o săptămână întreagă cu transport gratuit, până pe 28 noiembrie, trei săptămâni de oferte uimitoare.

În sezonul de Black Friday de anul trecut, Notino a înregistrat 140.000 de comenzi într-o singură zi, un record pentru retailer.

În  România, golden hour, ora în care au fost plasate cele mai multe comenzi, a fost dimineața, în intervalul 10:00 – 11:00, când s-au vândut aproximativ 155 de produse pe minut, ceea ce înseamnă că 2,58 produse au fost vândute în fiecare secundă a acelei ore. Top 3 cele mai populare categorii de cumpărături au fost: make-up, parfumuri și îngrijirea părului, produsele preferate fiind fondurile de ten,  parfumurile de femei și șampoanele.

Aceste rezultate uimitoare arată cât de apreciat este evenimentul de Black Friday și cât de nerăbdători sunt consumatorii când vine vorba de reducerile oferite de Notino. Pe lângă reduceri, retailerul de beauty oferă și o gamă largă de produse, și o serie de beneficii, precum 90 de zile pentru retururi, aceleași prețuri în magazinele fizice ca pe website și livrare gratuită pentru comenzile de peste 250 RON.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot