Romanița Iovan lansează în parteneriat cu Aviva Cosmetics gama de produse cosmetice INFINITUM by Romanița Iovan

Romanița Iovan lansează în parteneriat cu Aviva Cosmetics gama de produse cosmetice INFINITUM by Romanița Iovan. Din portofoliul de produse fac parte: Silk Elixir Anti-Aging Cream și Silk Elixir Eye Contour Cream. Produsele sunt destinate tenului matur și au ca principale ingrediente: mătase și mătase hidrolizată și alte ingrediente inovatoare. Rezultatul: o piele fină și catifelată – “Second Skin” -, luminoasă și vizibil mai fermă.

Gama de produse cosmetice INFINITUM by Romanița Iovan încununează cu succes cei 30 de ani de activitate în domeniul industriei fashion din România.

Ideea lansării acestei game a venit oarecum firesc”, declară Romanița Iovan. 

Este o parte din stilul de viață sănătos pe care eu l-am adoptat de foarte mult timp. Sportul, alimentația echilibrată, ajutate de soluțiile avansate din domeniul cosmetologiei fac parte din rutina mea zilnică de înfrumusețare. De-a lungul celor 30 de ani de activitate în domeniul industriei fashion din România am creat întotdeauna ținute extrem de feminine, elegante și rafinate, pentru o femeie modernă, dar romantică, senzuală și sensibilă. Prețuiesc fibrele naturale, și în special mătasea, pe care am utilizat-o în mod constant în colecții, în încercarea de a crea un brand  în al cărui ADN să înglobez calitatea de excepție a materialelor și accesoriilor dar și atenția pentru detaliu, dusă la rang de obsesie”. ”Iar acum, la aniversarea acestor 30 de ani mi-am dorit să aduc un altfel de omagiu feminității, pornind, cum altfel, decât tot de la mătasea mea dragă. Așa am inițiat acest parteneriat cu Aviva Cosmetics, prin care le oferim doamnelor acces la cele mai novatoare soluții de îngrijire destinate tenului matur, cu rezultate extraordinare – produsele au fost testate de altfel de mine timp de peste 6 luni.Nu întâmplător, rezultatele sunt vizibile după patru săptămâni de utilizare constantă a cremelor, atât cât durează și ciclul de viață al viermelui de mătase, făptura care dă naștere prețiosului fir de mătase”, a spus în încheiere Romanița.

Gama conține pentru început două produse: Silk Elixir Anti-Aging Cream, cremă pentru îngrijirea tenului matur, o soluție excelentă pentru o rutină de hidratare zilnică ce redă conturul natural al feței și Silk Elixir Eye Contour Cream, ce restituie fermitatea și elasticitatea pielii din zona ochilor și reduce cu până la 38% adâncimea ridurilor de expresie și profunde. Până la sfârșitul acestui an, portofoliul de produse se va îmbogati cu noi soluții de înfrumusețare destinate doamnelor, dar și domnilor.

► Silk Elixir Anti-Aging Cream folosește o multitudine de ingrediente active: mătase și mătase hidrolizată cu un conținut ridicat de proteine, acid hialuronic hidrolizat cu masă moleculară mică, acid hialuronic cu greutate mare încapsulat, unisfere cu extract de lămâie și extract de castravete, dar și ceruri naturale: ceară jojoba, mimosa și floarea soarelui.

► Silk Elixir Eye Contour Cream conține o combinație de ingrediente active: acid hialuronic cu masă mică, acid hialuronic cu masă moleculară medie, acid hialuronic microincapsulat, mătase și mătase hidrolizată și extract de flori de castan (Horse Chestnut extract), pentru îngrijirea zonei periorbitale.

Produsele sunt testate dermatologic si sunt disponibile pentru început pe site-urile: infinitumcosmetics.ro și romanitaiovan.ro.

Romanitza Fashion House este o casă de modă înființată în anul 1991 de către Romanița Iovan. În cei 30 de ani de activitate, Romanița Iovan a prezentat colecții în România în cadrul Festivalurilor importante de modă din București, Iași sau Cluj Napoca și la New York Fashion Week.

Detalii pe site-urile: www.romanitaiovan.ro.

Contact: Romanița Iovan, office@romanitza.ro, 0744 660 033

Aviva Cosmetics este un startup românesc ce activează în domeniul cercetării, consultanței și producției produselor cosmetice, în special a cosmeticelor anti îmbătrânire. Numele Aviva este varianta feminină a numelui Aviv, care deriva din limba ebraică, insemnand primăvară și simbolizează prospețime, revigorare, reîntinerire, un nou început.

Gama dermatocosmetică INFINITUM este rezultatul anilor de cercetare și testare la nivel internațional și conține ingrediente de calitate care protejează pielea, îi susțin sănătatea și o mențin tânără.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot