„Sistemul Perfect” - Comedia anului 2024, se joacă în 29 martie la Sala Mare de la Palatul Copiilor

Comedia "Sistemul Perfect" este o explozie de umor și situații absurde, perfectă pentru a înveseli serile de primăvară! Adaptarea teatrală după piesa Sistemul Ribadier, a celebrului dramaturg francez Georges Feydeau este o poveste fabuloasă, cu o distribuție remarcabilă. Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Silviu Biriș, Ovidiu Cuncea, Kira Hagi și Cosmin Vîjeu /Vasile Revnic invită spectatorii într-o călătorie învăluită în mister și plină de umor cu personaje complexe și povești captivante. De la răsturnări de situație neașteptate la replici savuroase, veti râde din toată inima în timp ce urmăriți planurile hilare ale unui soț ce încearcă să scape de acasă hipnotizându-și soția.

Regretatul artist și regizor Ion Caramitru și-a dorit să regizeze această piesă și ca o coincidență, un alt regizor cu rădăcini aromâne, Toma Enache a pus în scenă piesa autorului francez.

Interpretată pentru prima dată în noiembrie 1892, comedia savuroasă în trei acte de Georges Feydeau și Maurice Hennequin, spune povestea unui triunghi amoros între un bărbat, soția sa și amantul acesteia. Cu un plan ingenios și o serie de întorsături surprinzătoare, piesa explorează teme precum gelozia și dorința de răzbunare într-un mod captivant și amuzant. De-a lungul timpului, piesa a fost preluată și prezentată cu succes la cele mai cunoscute teatre din lume.

Palatul Copiilor, sala în care se joacă reprezentația Sistemul Perfect, este una din sălile de spectacole din București, care a fost redeschisă publicului spectator de teatru.

Sala beneficiază de una dintre cele mai mari parcări din București și se găsește în apropierea a două magistrale ale metroului. În apropiere se află Parcul Tineretului și o serie întreagă cluburi și restaurante, ce pot reprezenta o completare a unei seri plăcute, începute la teatru.

Piesa de teatru „Sistemul Perfect” se va juca vineri, 29 martie, începând cu ora 19:30 în București la Palatul Național al Copiilor. Bilete pe: iabilet.ro, ticketnet.ro și ticketstore.ro.

Parteneri media: Radio Impuls; Revista Femeia.; ordineazilei.ro, prwave.ro; e-femeia.ro; ziarulpozitiv.ro; ultima-ora.ro; acasa.ro.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe