Herbalife Nutrition și Fundația Herbalife Nutrition se alătură The Global FoodBanking Network în lupta împotriva insecurității alimentare

Nutrition for Zero Hunger (NFZH), și-au unit forțele cu The Global FoodBanking Network (GFN), o organizație internațională non-profit care lucrează pentru a atenua foametea în aproape 50 de țări. Acest nou parteneriat își propune să abordeze provocările globale legate de foamete, insecuritate alimentară și malnutriție. Pe o perioadă de doi ani, GFN va primi un grant de 300.000 de dolari de la HNF pentru a aborda aceste probleme în regiunile cu cele mai urgente nevoi, în special Programul de incubare a băncilor de alimente din Asia de Sud-Est.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, mai mult de jumătate din totalul persoanelor subnutrite trăiesc în Asia, iar numărul persoanelor care se confruntă cu foametea la nivel mondial continuă să crească și este exacerbat de efectele de durată ale pandemiei, de inflația actuală și de provocările actuale legate de mediu. Această problemă globală nu poate fi rezolvată fără practici sustenabile și fără o rețea de organizații locale și bănci de alimente care să sprijine aceste comunități.

Parteneriatul nostru cu Herbalife Nutrition și Herbalife Nutrition Foundation se bazează pe o înțelegere comună a gravității crizei globale a foametei și pe un scop comun - să ne hrănim comunitățile și să atingem obiectivul de eradicare a foametei”, spune Lisa Moon, președinte și CEO al Global FoodBanking Network. „Cu sprijinul inițiativei Nutrition for Zero Hunger, ne putem asigura că avem capacitățile, alimentele, personalul și echipamentele de care avem nevoie pentru a continua să sprijinim și să extindem rețeaua care deservește atât de mulți oameni”.

Acest nou parteneriat, care se înscrie în cadrul inițiativei globale Nutrition for Zero Hunger, va sprijini în primul rând programul GFN de incubare a băncilor de alimente din Asia de Sud-Est, o campanie axată pe eliminarea foametei și a risipei de alimente în comunitățile locale prin dezvoltarea băncilor de alimente și consolidarea capacităților. Programul demonstrează că băncile de alimente sunt componente importante pentru rezolvarea problemei foametei, care sunt înrădăcinate în comunitățile pe care le deservesc și sunt esențiale pentru sisteme alimentare rezistente. Acest program va fi finanțat cu un accent specific în Indonezia și Vietnam.

Rețeaua Global FoodBanking Network are zeci de ani de experiență în abordarea insecurității alimentare în zonele în care este cea mai mare nevoie de ea și împărtășește misiunea noastră de a acorda prioritate nutriției de calitate în acest proces”, spune Alan Hoffman, Executive Vice President, Global Corporate Affairs, Herbalife Nutrition. „Având în vedere că numărul persoanelor care se confruntă cu foametea continuă să crească, este imperativ să sprijinim programele care promovează soluții sustenabile bazate pe educație, astfel încât nimeni să nu mai fie nevoit să își facă griji cu privire la locul sau momentul în care va primi următoarea masă”.

Programul de incubare a băncilor de alimente al GFN a început în 2019 și se bazează pe lecțiile valoroase pe care organizația le-a învățat în cei peste 15 ani de activitate. Prin furnizarea de asistență tehnică, mentorat, bune practici și oportunități de parteneriat pentru noile bănci de alimente din zonele cu nevoi ridicate, programul le pregătește pentru succes în încercarea de a deservi persoanele care se confruntă cu foametea.

Această colaborare exemplifică angajamentul Herbalife Nutrition de a hrăni comunități sănătoase prin campania Nutrition for Zero Hunger, o inițiativă globală aliniată la Obiectivul de dezvoltare durabilă 2 al Națiunilor Unite, care urmărește să elimine foametea sub toate formele sale până în 2030 și să realizeze securitatea alimentară și o nutriție îmbunătățită. Pentru a impulsiona și mai mult progresul, Herbalife Nutrition și-a stabilit obiectivul de a obține 50 de milioane de efecte pozitive în cadrul programelor sale de responsabilitate globală până în 2030, anul în care compania va aniversa 50 de ani.

Pentru mai multe informații despre progresele înregistrate de Herbalife Nutrition în domeniul responsabilității corporative, vă invităm să vizitați https://iamherbalifenutrition.com/global-responsibility/.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe