Cele mai noi articole din categoria Sante Sans Cafe

 1 2 3 >  Ultima ›

Clinica BLESS, specializată în medicină materno-fetală își deschide porțile pentru viitoarele mămici!

Clinica BLESS, centrul medical dedicat viitoarelor mame care își doresc o abordare multidisciplinară în ceea ce privește monitorizarea sarcinii și nașterea, anunță lansarea oficială, mizând pe resursa umană de excepție și anume echipa medicală cu supraspecializare internațională, la Londra.

Condusă de Dr. Ana Maria Vayna, medic primar obstetrică-ginecologie, specialist medicină materno-fetală și terapie fetală, doctor în științe medicale, echipa medicală de la Clinica BLESS este pregătită pentru monitorizarea sarcinilor și supervizarea nașterii propriu-zise, i

Hedepy, platforma de psihoterapie online, a încheiat 2023 cu o investiție de 3.9 milioane de euro

Hedepy, platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume, a finalizat la sfârșitul anului trecut cea mai mare investiție de până acum, 3.9 milioane de euro. Compania a finalizat rundele de investiții din 2023 atât prin intermediul investitorilor străini existenți, cât și al celor noi.

Nation 1 Fund și angel investor-ul Leoš Navrátil au investit în Hedepy, care a reușit să își dubleze valoarea estimată față de ultima rundă de investiții, pentru a treia oară.

Fusion anti-stress: magia uleiurilor esentiale Puressentiel & psihobiotice de la Dr Biom Happy Mood

Stresul a devenit în ultimii ani inamicul public numărul 1 al omenirii. Un răspuns fizic automat al organismului nostru în fata unor provocări sau a unei situații care impune adaptarea la o schimbare se poate transforma, daca nu este ținut sub control, într-o epidemie globală.

Mai simplu spus, atunci când te simți incapabil să gestionezi tensiunea din viața ta, aceasta se transformă în stres, care îți poate afecta corpul, mintea și comportamentul.

Remodelează-ți corpul fără sala de sport: Tehnologia HI-EMT, soluția femeii urbane, mereu pe fugă

Tehnologia HI-EMT, acum disponibilă si în noul aparat MaxShape PRO de la El Studio, promite să transforme aspectul și sănătatea corpului într-un mod revoluționar.

Pentru femeile moderne, echilibrul dintre carieră, familie și îngrijirea de sine poate fi de multe ori o adevărată provocare. Cu toate acestea, o nouă tehnologie vine în întâmpinarea lor, oferindu-le o soluție eficientă pentru a-și tonifia și remodela corpul fără a fi nevoie să petreacă zeci de ore în sala de sport.

PENNY atinge pragul de 200 de măcelării partenere arondate magazinelor sale din România

PENNY, unul dintre cei mai dinamici retaileri din România, atinge pragul de 200 de măcelării partenere arondate magazinelor sale la nivel național. Cele 200 de măcelării partenere alături de cele 10 măcelării proprii reprezintă un pas semnificativ în angajamentul companiei de a oferi produse locale de înaltă calitate și de a întări colaborările cu măcelăriile tradiționale din diverse regiuni ale țării. PENNY plănuiește să crească numărul de măcelării la 375 până în 2029, consolidând astfel pilonul strategic al produselor românești care se bazează

Mai puțini copii? Să îi creștem sănătoși și puternici! Cu ce-i hrănim?

Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, susține alăptarea naturală exclusivă în primele șase luni de viață ale copilului și continuarea acesteia cât mai mult timp posibil. Nestlé este alături de mamele din România cu copii cu vârsta de peste 1 an, oferind o nouă generație de lapte pentru aceștia, o inovație revoluționară – NAN 3 SUPREMEpro® – 6 HMO, acum cu 6 oligozaharide identice structural cu cele din laptele matern.

Institutul Național de Statistică a anunțat că, în primul semestru din 2023, s-

7 idei de plimbări în aer liber pentru această primăvară. Beneficii și idei de gustări sănătoase

Primăvara este aici, aducând cu ea zile mai lungi, temperaturi mai blânde și o renaștere spectaculoasă a naturii. Plimbările în aer liber sunt deopotrivă distractive și benefice pentru creier și corp.

Conform studiilor*, ieșirile în aer liber (în special în afara orașelor) refac energia, scad nivelul de stres și diminuează depresia, mențin în formă organismul, îmbunătățesc vederea și sistemul imunitar, ajută la dezvoltarea creativității și cresc puterea de concentrare.

Rezultatele proiectului Autism Voice Line & House for Ukraine în doi ani de activitate

Autism Voice, cel mai mare ONG de specialitate din România în probleme de sănătate mintală, îi ajută pe refugiații ucraineni încă din primele zile de la declanșarea războiului. În cooperare cu Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR), organizația derulează proiectul Autism Voice Line & House for Ukraine. Iată rezultatele obținute în cei doi ani de la începerea activităților.

2022: adaptarea la situații de neimaginat

Mondelēz International lansează al cincilea raport anual State of Snacking

Mondelēz International a anunțat lansarea celui de-al cincilea raport anual „State of Snacking™", un studiu global privind tendințele de consum care analizează perspectivele anuale privind modul în care consumatorii iau decizii în materie de gustări.

Raportul din acest an relevă faptul că, pe fondul incertitudinii economice globale actuale, consumatorii continuă să acorde prioritate, să cumpere și să prefere gustările.

Alimente de care să ne ferim atunci când ținem post. Află care sunt acestea de la nutriționistul Șerban Damian

Postul Paștelui reprezintă una dintre cele mai importante perioade de post din calendarul liturgic ortodox.  Este o perioadă de pregătire spirituală și purificare înainte de sărbătoarea Învierii Domnului. Postul Paștelui începe în fiecare an în ziua de luni, durează 40 de zile și nu înseamnă doar abstinență alimentară, ci și o pregătire spirituală intensă.

Pe durata Postului este interzis consumul de alimente de origine animală, cum ar fi carne, ouă și produse lactate. Miercurea și vinerea sunt zile de post mai stricte, când se evită și uleiur


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe