Cele mai noi articole din categoria Sante Sans Cafe

 1 2 3 >  Ultima ›

Mondelēz International și Lotus Bakeries își unesc forțele pentru a extinde marca Biscoff în India

Mondelēz International și Lotus Bakeries au anunțat astăzi un parteneriat strategic pentru a extinde și dezvolta marca de biscuiți Lotus Biscoff® în India și pentru a dezvolta noi produse de ciocolată interesante, care combină gustul și textura unică, caramelizată și crocantă a Biscoff® cu brandurile emblematice Cadbury, Milka și alte branduri de ciocolată ale Mondelēz în Europa, cu posibilitatea de a se extinde la nivel global.

Acest parteneriat oferă noi oportunități pentru ca ambele companii să își accelereze ambițiile de creștere în categoriile atractive

Odihna a avansat pe primul loc în topul aspectelor cu impact asupra calității vieții românilor, conform noului studiu CIPRA

Un nou raport de cercetare realizat în luna mai 2024 de către Asociația CIPRA - Centrul de Informare, Prevenire Risc și Analiză - alături de Reveal Marketing Research pune în evidență o schimbare notabilă a percepției românilor față de aspectele cu impact asupra calității vieții lor.

Astfel, în 2024 respondenții au clasat pe primul loc somnul/odihna, cu importanță majoră pentru 54% dintre aceștia, în timp ce echilibrul dintre viața personală și cea profesională a urcat pe locul 2 (52%, față de 45% în 2023), iar alimentația completează top 3, în că

5 tendințe care vor modela viitorul alimentelor și al gustărilor în următorul deceniu

Mondelēz International a lansat anul acesta raportul State of Snacking: Future Trends, care prezintă macrotendințele în următorii 10 în rândul consumatorilor și care modelează viitorul snacking-ului.

Macrotendințele includ:

Peste 1000 de copii primesc ajutor mulțumită parteneriatului dintre Asociația M.A.M.E. și CEC Bank

Asociația M.A.M.E. și CEC Bank anunță extinderea parteneriatului, având misiunea comună de a fi alături de copiii din România diagnosticați cu afecțiuni grave.

Grație sprijinului financiar important oferit de CEC Bank, Asociația M.A.M.E. va putea asigura, timp de 12 luni, o gamă largă de terapii necesare pentru 150 de copii grav bolnavi. Programele de recuperare gratuite oferite vor facilita reintegrarea copiilor în comunitate, după lupta cu boala.

Niavis: Abordare holistică, echilibru alimentar și îngrijire naturală în vara lui 2024

Sub umbrela #FineLiving, în 2024, Niavis, unul dintre cele mai importante branduri de produse naturiste și superalimente din România, susține relaxarea, echilibrul și starea de bine printr-o îmbinare a alimentelor și superalimentelor naturiste cu suplimente naturale cu proprietăți dovedite.

Astfel, în această vară, Niavis încurajează publicul să descopere eficacitatea produselor naturiste nu numai în alimentație, ci și în cosmetică și îngrijire personală, cu focus pe abordarea holistică a stării de bine, unde dieta echilibrată, sănătatea și f

Ne hidratăm corect și eficient cu LITORSAL®!

Zilele calde au sosit și odată cu ele și deshidratarea din cauza temperaturilor ridicate. Atunci când temperatura de afară depășește 25˚C începem să transpirăm mai mult. Știm că este necesar să consumăm mai multă apă în zilele toride sau atunci când mergem la sală, chiar și până la 4 litri pe zi. Însă este suficient să suplinim doar pierderea de lichide?

Transpirația abundentă ne ajută să ne răcorim atunci când ne este cald sau când facem efort fizic intens. Însă corpul nostru nu pierde doar apă, ci și electroliți și minerale, în

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Rodie și Grapefruit Roz

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, continuă expansiunea în segmentul mixurilor de bere fără alcool și lansează Fresh 0.0 Rodie și Grapefruit Roz. Este deja al cincilea sortiment al brand-ului pe care compania îl produce în fabrica din Ploiești.

„Consumatorul român a început să caute gusturi diferite, motiv pentru care Fresh 0.0 vine în întâmpinarea acestuia cu o nouă aromă, Rodie și Grapefruit Roz, ce reprezintă totodată un element important din strategia noastră referitoare la segmentul de mixuri de bere f

Educația mentală și nutrițională a copilului a fost analizată de dr. Cristian Andrei, Emma Pendiuc și dr. Alina Epure

„Conferințele Drumul Succesului”, prima serie de evenimente gratuite din România pentru cadre didactice și părinți, care alătură educația mentală celei nutriționale, a continuat cu întâlnirea dintre dl. dr. neuropsihiatru Cristian Andrei și dna. dr. nutriționist Alina Epure, în fața a aproape 1.000 de persoane în Aula Magna a Universității Politehnica, din București.

Aproape o mie de cadre didactice și părinți de la școlile din București au participat la cea de-a doua ediție a „Conferințelor Drumul Succesului” cu tema „Educația M

Nestlé dezvăluie rețeta universală împotriva risipei alimentare

Nestlé, cea mai mare companie de alimente și băuturi din lume, trage un semnal de alarmă asupra risipei alimentare, care poate însemna pentru fiecare familie, o pierdere estimată de la câteva sute la câteva mii de lei pe an. Campania inițiată de Nestlé România este susținută de Federația Băncilor pentru Alimente din România - FBAR, Horeca School și Chef Ștefan Popescu.

Rețeta universală este simplă și accesibilă oricui, și este descrisă în principiul NutriPorția, care postulează cum ar trebui să arate porțiile ideale de mâncare, adic

Te confrunți cu alergiile sezoniere? Găsești ajutor la Sovata!

Strănut, ochi roșii, nas curbat sau dificultăți de respirație: Primăvara târzie a fost întotdeauna considerată sezonul prin excelență pentru alergii.

În România, 1 din 4 adulți și 1 din 3 copii suferă de alergii respiratorii, inclusiv cele sezoniere. Acestea pot provoca simptome neplăcute ale rinitelor alergice, iar impactul asupra calității vieții este considerabil.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe