Cum să te prgătești pentru venirea celui mic. 5 sfaturi de la specialiști

A aduce pe lume un copil nu este deloc ușor. Pe lângă procesul în sine al sarcinii, viitoarea mămică trebuie să pregătească din timp tot ce este necesar pentru venirea celui mic. Cu o bună planfificare și organizare, poți începe noua viață total pregătită alături de bebelușul tău.

Astăzi, specialiștii de la Stem Cells Bank îți propun 5 sfaturi utile pe care să le aplici în perioada sarcinii astfel încât, momentul mult așteptat să aducă doar bucurii și nu preocupări inutile.

1. Informează-te despre viața de mămică

Perspectiva procesului de naștere poate fi descurajantă și există posibilitatea să fii tentantă să ascunzi aceste gânduri cât de mult posibil. Însă, femeile care se informează din timp despre naștere participă mai activ la propriul proces, ceea ce conduce la rezultate mai bune.

Poți lua în considerare participarea la diferite cursuri de parenting ale căror subiecte te interesează în mod special. Acestea te vor face să te simți mai pregătită și mai încrezătoare. Stem Cells Bank te invită la 2 webinarii complet gratuite despre Sarcina și Nașterea și Puericultură și Alăptare, ambele susținute de Sorana Mureșan în zilelel de 21-22 iulie de la ora 17:00. La sfârșitul celor 2 sesiuni, vei primi gratuit Certificatul de Puericultură.

2. Găsește un medic pediatru pentru bebelușul tău

Chiar dacă pare devreme, a căuta și a cere păreri despre medici pediatrii devine o misiune care necesită timp. Astfel, discută cu alte mămici despre acest aspect și întocmește o listă care îți va fi de un real ajutor imediat ce bebe vine pe lume. De asemenea, gândește-te la ce cabinet medical de familie vei dori să-l înscrii și informează-te despre ce acte vei avea nevoie.

3. Pregătește-i pe frățiorii mai mari

Ideea venirii unui nou membru în familie poate necesita mai mult timp de procesat pentru ceilalți copii. De aceea, stai de vorbă cu cei mici și asigură-te că nu resimt sentimente de gelozie și confirmă-le ca iubirea pentru ei nu se va schimba odată cu nașterea bebelușului. De asemenea, și animalele de companie trebuie obișnuite cu viitorul membru. Citește articole, vizionează clipuri în acest sens sau poți apela chiar la un specialist de animale.

4. Decide asupra recoltării celulelor stem

Această decizie este foarte importantă întrucât nașterea este singurul moment în care se pot recolta celulele stem din cordonul ombilical. Astfel, este recomandat ca tu împreună cu partenerul să luați o hotărâre cât mai rapidă pentru a contacta din timp băncile de celule stem. Stem Cells Bank este singura Bancă de Celule Stem din România care folosește cea mai avansată tehnologie disponibilă în lume (Biosafe Sepax 2). Din această vară Stem Cells Bank a achiziționat cel de-al doilea ehipament Sepax 2®, mărind astfel capacitatea de procesare automată. Mai mult decât atât, Sepax 2® procesează fiecare unitate de sânge din cordonul ombilical în mod individual, respectând specificitatea sa biologică și caracteristici unice ale celulei.

 „Utilizând sistemul Sepax 2® pentru separarea celulară a sângelui, orice risc de contaminare în laborator este practic eliminat. Biosafe Sepax 2® întrece orice altă tehnică de procesare a sângelui din cordonul ombilical, oferind cele mai bune rezultate pentru fiecare grefă. Din ziua Sepax 2® a fost integrat în laborator, am înregistrat o reducere a timpului de procesare și, prin urmare, o creștere a capacității noastre de procesare. Sistemul Sepax 2® oferă clientului Stem Cells Bank un număr excepțional de viabilitate a celulelor post-dezgheț. Acest lucru vă asigură că familia dvs. va avea cea mai mare cantitate de celule stem de înaltă calitate disponibile în cazul în care transplantul devine necesar”, afirmă conf. dr. Filimon Nicoleta, biolog Stem Cells Bank (www.stemcellsbank.ro).

6. Relaxează-te!

Treci printr-o perioadă destul de stresantă cu transformări atât la nivel fizic, cât și mental. Ai nevoie de relaxare pentru a-ți putea echilibra energia. Câteva zile în care să respiri aer curat, poate undeva la munte, te vor ajuta să te energizezi și să-ți pui ordine în gânduri.

Nașterea unui copil este cu adevărat un eveniment emoționant și special, care schimbă viața oricărui om. De asemenea, acest moment reprezintă o șansă unică pentru sănătatea copilului în viitor: doar în momentul nașterii poate fi colectată o sursă unică de celule stem din cordonul ombilical. În caz de nevoie, aceasta îi va putea oferi un tratament personalizat copilului (chiar și la vârsta adultă) pentru cel puțin 70 de afecțiuni grave. Unele dintre acestea au fost considerate, până acum, boli incurabile.

Serviciile Stem Cells Bank vin acum cu garanția MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România (conform cifrei de afaceri). Astfel, ai siguranța că celulele stem ale copilului tău sunt recoltate, procesate și stocate la cele mai înalte standarde de calitate. Și, foarte important, celulele vor fi acolo peste 20 de ani, peste 50 ani sau oricând va fi nevoie de ele. Mai multe informații pe www.stemcellsbank.ro


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

ABOUT YOU lansează prima colecție în colaborare cu Kendall Jenner

ABOUT YOU lansează pe 25 iulie 2021 prima colecție în colaborare cu Kendall Jenner, celebrul model american. Colecția este alcătuită din 11 piese într-o gamă variată de culori, toate fiind ins

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot