Prevomit Kids, promisiunea pentru o călătorie fără... incidente neplacute!

Călătoriile cu mașina, trenul, avionul, vaporul sau barca pot fi – sau uneori chiar sunt - o necesitate, cum datul în leagăn sau în carusel este - sau ar trebui să fie – o modalitate de distracție.

Din păcate, însă, pentru copiii care suferă de rău de mișcare, toate acestea sunt activități care îi pun la grea încercare, participarea la ele devenind o neplăcere.

Răul de mișcare se manifestă printr-un complex de simptome care include paloarea feței, transpirație rece, amețeală, hipersalivație (creșterea cantității de salivă), greață, vomă, respirație rapidă, durere de cap, somnolență și stare de oboseală extremă.

Cei mai sensibili la răul de mișcare sunt copiii cu vârste între 3 și 12 ani, dar problema se poate manifesta la orice vârstă. Deoarece simptomele răului de mișcare sunt greu de oprit odată ce s-au declanșat, este mai important să se acționeze în direcția prevenirii apariției lor.

Pediatrii au pentru părinții copiilor care suferă de rău de mișcare o serie de recomandări care pot fi utile și pot limita manifestarea complexului de simptome.

Evitarea meselor copioase, bogate în grăsimi, înaintea unei călătorii, menținerea unui nivel optim de hidratare pe parcursul acesteia, evitarea mirosurilor puternice și a statului cu privirea în jos (în gadgeturi, cărți, jocuri) sunt doar unele dintre ele.

Pentru a reduce disconfortul cauzat de simptomele răului de mișcare sau de altitudine, în special greața și starea de vomă, și pentru a vă bucura de o călătorie fără incidente neplăcute, este recomandat ca,  înainte cu jumătate de oră de a porni în călătorie,  să i se ofere copilului una până la trei acadele Prevomit Kids (pe parcursul zilei).

Principalul ingredient este extractul de ghimbir, recunoscut pentru beneficiile sale asupra sistemului nervos central și digestiv și folosit cu succes în medicina tradițională. Ghimbirul are calitatea de a preveni amețelile și greața, indiferent dacă aceste simptome sunt declanșate de cauze fiziologice sau psihologice, și de a diminua răul de mișcare (de mașină, de mare ori de rotație) sau de altitudine.

Ai făcut bagajele și totul este pregătit pentru drum? Nu uita de acadelele Prevomit Kids cu gust delicios, oferite celui mic cu o jumătate de oră înainte de plecare! Îl vor ajuta să nu se mai confrunte cu neplăcutele simptome ale răului de mișcare, iar călătoria să fie una de care să vă bucurați, toți, cu adevărat!

Acum disponibil si produsul Prevomit junior sub forma de comprimate. Pentru mai multe informatii, puteti accesa www.prevomit.ro.

Prevomit Kids – Călătorește fără griji!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

O vară mai răcoroasă cu noile rețete Lavazza coffeetails

Vara e mai frumoasă petrecută alături de prieteni sau familie, la marginea unei piscine sau în natură. Fie că organizezi un cocktail ca să te bucuri de vremea frumoasă, un grătar în curte cu vecin... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot