Procter & Gamble își face publicitatea accesibilă persoanelor cu deficiențe de auz

În România există 3,4 milioane de persoane cu deficiențe de auz, pentru care activitățile zilnice obișnuite, precum plăcerea de a se uita la televizor, sunt complicat de realizat. În cele mai multe cazuri, acest lucru devine o problemă în ceea ce privește dreptul de acces egal la informație. Pentru a aborda această problemă, dar și pentru a construi o lume mai incluzivă, Procter & Gamble, compania care are în portofoliu mărci precum Gillette, Pantene sau Fairy, își transformă conținutul în unul accesibil și ușor de înțeles pentru comunitatea persoanelor cu deficiențe de auz.

Din luna august, compania a început să difuzeze reclame subtitrate în limba română pentru a ajuta persoanele cu diferite niveluri de pierdere ale auzului să aibă acces la informații la fel ca oricine altcineva.

Primele mărci P&G care au difuzat reclame televizate cu subtitrări au fost Ariel, Fairy și Lenor, aducând obiectivul de a avea o lume mai incluzivă cu un pas mai aproape. În prezent, în România, 60% dintre reclamele P&G televizate sunt subtitrate.

Dorim să le mulțumim partenerilor noștri, stațiilor TV și agențiilor. Doar dacă toți actorii cheie din industrie își unesc forțele vom putea face societatea noastră mai incluzivă. Călătoria noastră tocmai a început, dar ne-am angajat să ne continuăm eforturile, să fim o forță a creșterii și a binelui și să conducem prin exemplu, invitându-i pe alții să se alăture și să acționeze la rândul lor”, a declarat Mariana Kordopati, Senior Marketing & Commercial Director South East Europe P&G.

P&G și-a luat angajamentul de a crea o lume mai incluzivă pentru toți – atât în interiorul, cât și în afara companiei. De asemenea, compania își asumă responsabilitatea majoră de a încuraja o schimbare în rândul angajaților, mărcilor, partenerilor și comunităților în care își desfășoară activitatea.

Progrese se fac în fiecare zi, iar P&G recunoaște că este un proces continuu pentru a face compania, mărcile și serviciile și mai incluzive pentru persoanele cu dizabilități. P&G include clienții și angajații cu dizabilități în proiectarea produselor, ambalajelor, reclamelor și mediului de lucru pentru a crea o lume mai accesibilă și experiențe superioare pentru toți. #LeadWithLove.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot