Cele mai noi articole din categoria Bucatarie

 1 2 3 >  Ultima ›

Conservele EVA de Ton fac meniul mai puțin monoton

Mai în glumă, mai în serios, putem spune că grele mai sunt Sărbătorile... Și cam multe kilogramele adunate, cârnat cu cârnat, sărmăluță cu sărmăluță și felie cu felie de cozonac. Sigur, nu am fost luați prin surprindere. Doar știm că în fiecare an se întâmplă așa, pentru că poftele înving dietele. Dar vine luna ianuarie și cap de listă a rezoluțiilor pentru noul an este scăderea în greutate. Hai că se poate! Mai importantă decât slăbirea este, de fapt, detoxifierea organismului „bombardat” cu tocături, afumături, grăsimi,

Vegeta Borș și Vegeta Gust de Găină fac ciorba nu bună ci... sublimă!

Toate preparatele tradiționale românești sunt renumite de bune ce sunt, dar ca ciorba nu-i niciunul! Uneori pare incredibil că sunt în lume popoare care habar nu au ce este ciorba, că n-au mâncat niciodată așa ceva, și că singura pe care o cunosc este supa. Și nici aia nu-i ca a noastră...

După Sărbători, toată lumea simte nevoia să consume mâncăruri ușoare, care să mai... spele - cum ar veni vorba – grăsimile cu care s-a îndestulat de la Crăciun până la Sfântul Ion. De aceea nici nu e de mirare că legumele și fructele au mare căutare după ce

Vinuri românești pentru Sărbători Fericite

Roşu, alb sau roze, vinul este un element important al fiecărei mese, mai cu seamă dacă vorbim despre Crăciun. Specialiştii susţin, însă, că trebuie să urmărim o armonizare cât mai bună a gustului mâncărurilor cu cel al vinurilor şi alegerea vinului se face întotdeauna cu atenţie, în funcţie de ceea ce avem în farfurie.

La aperitiv putem servi vin spumant alb sau rosé pentru invitații noștri sau vinuri albe, uşoare. În această listă includem mult iubitul Cuartz Rosé sau  Cuartz Alb.

Conservele de pește de la EVA nu au concurență!

Orice zi din an este o zi bună pentru a te bucura de calitatea excepțională a conservelor EVA Sardine în ulei vegetal, Eva Sardine în ulei vegetal cu lămâie, EVA Sardine în sos tomat, EVA Sardine în ulei de măsline sau EVA Sardine în ulei vegetal cu ardei iute. Toate combinațiile sunt o desfătare pentru papilele gustative și, în plus, o comoară de proteine și acizi grași Omega-3.

Sau poate preferi heringul... Avem, avem! Chiar două sortimente: EVA File de Hering în ulei vegetal și EVA File de Hering în sos tomat. Oricare ar fi, importan

Masa de Crăciun se prepară cu ce-i mai bun: Vegeta Condimente

Miroase a sărbătoare în aer, miroase a Crăciun care se apropie, filă cu filă ruptă din calendar. Se fac planuri. Se fac liste. Se concep meniuri. Ne gândim și cântărim dacă bucatele de pe masa festivă să fie cele tradiționale, ca în fiecare an, sau dacă să încercăm ceva mai rafinat, mai neașteptat. Sau, și mai bine, să le combinăm ori să le reinterpretăm.

Piftie de porc în fiecare an? Ei bine, poate că anul acesta vrem să încercăm piftia de pui sau de curcan. Un preparat mai ușor și mai blând cu stomacul, cu o savoare diferită, dar la prepara

Herbalife Nutrition reinventează gătitul împreună cu Chef Orlando Zaharia

Pregătiți-vă să aflați secretele preparatelor delicioase și echilibrate, deoarece Herbalife Nutrition România pregătește alături de Chef Orlando Zaharia un proiect special. Începând cu 4 decembrie, Cooking Show by Herbalife Nutrition va prezenta rețete simple și rapide, echilibrate nutrițional folosind ca ingrediente cheie produsele Herbalife Nutrition. Sursa de inspirație în bucătărie a Chef Orlando Zaharia este Cartea de Bucate Herbalife Nutrition cu 80 de rețete extraordinare din Europa și Africa, lansată în 2020.

„Ne este foarte drag acest proiect pr

Cu Tefal ești pregătit pentru gătit

Care este momentul tău preferat din zi? Ar putea fi oricare, însă, știm că ne gândim la același lucru deoarece o masă delicioasă preparată cu Tefal nu are cum să nu intre în top momente savuroase! Mai ales atunci când poți câștiga premii și experiențe de neuitat. Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te în campanie! 

Cu Tefal ești pregătit pentru gătit

Rohlik Group își va lansa serviciile de livrare online de alimente sub noul brand Sezamo în România, Italia și Spania

Rohlik Group („Rohlik”) își va lansa serviciile de livrare online de alimente sub noul brand Sezamo în România și Italia, în prima jumătate a anului 2022, anunțându-l pe Andrea Colombo în funcția de CEO pentru Sezamo Italia.

Din primăvara anului 2022, aproape 2,5 milioane de gospodării din București și Milano vor avea acces pentru prima dată la experiența clienților Grupului Rohlik, Italia urmând să fie a doua piață ca mărime după Germania.

Pentru ciorbe delicioase, VEGETA are rețeta!

Supa și ciorba sunt preparate care dau tonul meselor și – chiar dacă poate că nu pare – deschid apetitul. Sub multe forme, specifice diverselor zone ale țării noastre sau altor popoare, ambele se regăsesc în meniurile restaurantelor. Cel puțin la noi. În vreme ce supele sunt considerate mai... nobile, având un... aer ușor superior, dintre cele două totuși ciorbele sunt mai apreciate și consumate pe scară mult mai largă. 

Sunt ciorbele complicat de preparat? Nicidecum! Chiar dacă, este adevărat, unele dintre ele sunt mai laborios de pregătit, cer mai multă

Back to work, back to school!

S-a terminat vacanța de vară! Ne întoarcem la școală și la serviciu, la veșnica întrebare: astăzi ce mai gătesc? Ce îi pun mâine în pachețel?

De câte ori am pregătit pentru copii mâncăruri de care nu s-au atins deloc? Ne întrebăm cum de preferă șnițelul din fast-food în locul fripturii din piept de pui de acasă.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot