Cele mai noi articole din categoria Bucatarie

 < 1 2 3 4 5 >  Ultima ›

Ajvar dulce sau picant. Spune, tu ai încercat?!

Ai auzit de ajvar? Probabil că nu, pentru că acest produs este o inovație pentru piața din România. Dacă afli care sunt ingredientele din care este preparat, ai putea spune că este zacuscă, dar nu e chiar zacuscă 100%. Mai degrabă se apropie de gustul chutney. Nici chutney nu știi ce este?! Ei bine, este un sos dens și aromat, originar din India, care este folosit pe scară largă nu numai în bucătăria indiană, ci și în alte bucătării asiatice. Se prepară din fructe sau legume care sunt fierte cu o combinație de ingrediente precum zahăr, oțet, condimente, uneori chiar și cu cea

Aromele toamnei s-au strâns, toate, în Vegeta

Dacă e toamnă, miroase a… belșug. Belșug de legume bine coapte și de miresme îmbietoare. Miros de vinete și de ardei copți, sfârâind pe jar, așteptând să se odihnească în borcanele cu zacuscă ce îți vor vorbi în gerul iernii despre toamna blândă de acum.

Miros de ciorbă grasă, de găină, miros de borș, leuștean și smântână. Toate aromele toamnei sunt puse și păstrate cu grijă și în Vegeta, o combinație între experiența culinară și ingredientele sănătoase, un adaos universal pentru mâncăruri savuroase, de l

6 din 10 coșuri de cumpărături Sezamo includ produse de brutărie sau patiserie

La supermarketul online Sezamo, 6 din 10 coșuri de cumpărături includ produse de brutărie sau patiserie. Acestea sunt coapte în brutăria proprie sau create cu măiestrie de către artizani locali precum Pain Plaisir, Gre Bakery, Zexe, Brot Manufactur sau Doamna Elisse și livrate în 3 ore de la plasarea comenzii, clienții economisind astfel timpul pe care îl petreceau făcând drumuri la brutăriile și patiseriile preferate din oraș.

Peste 7 tone de pâine se vând lunar, în medie, cele mai cumpărate produse din această categorie fiind cele coapte proaspă

Eisberg România lansează noua sa gamă de salate ready to eat, în ambalaj reciclabil

Eisberg România, cel mai important producător român de salate gata de consum ne readuce dorința de a mânca sănătos dar și gustos, în orice moment al zilei, oriunde ne-am afla. 

Noua gamă, disponibilă deja în lanțul de magazine Kaufland, ne propune cinci variante de salate bine echilibrate:

Rapid, sănătos, sățios: conservele de pește EVA!

De ce este macroul o specie de pește preferată de foarte mulți consumatori? Pentru că are un gust bogat și o textură delicată, este nutritiv și... nu are multe oase. Sunt acestea niște motive suficient de puternice? Desigur! Ce zici dacă îți mai dam noi și alte motive, iar acestea te vor convinge să îl incluzi și mai des în dieta ta? Ei bine, află că unul dintre cele mai notabile avantaje ale consumului de macrou este conținutul lui bogat de acizi grași Omega-3, acizi esențiali pentru sănătatea cardiovasculară și funcționarea corectă a creierului.

Consumul regulat de mac

Cu gama Vegeta Natur, gastronomia trece la un alt nivel

Bucătăria este știință și artă deopotrivă, iar prepararea mâncărurilor este mai mult decât ceea ce pare. Fiecare bucătar, fiecare simplă gospodină care gătește pentru propria familie, se poate exprima prin arome, texturi și gusturi unice. Unul dintre secretele unui preparat reușit constă în folosirea corectă a bazelor pentru mâncăruri dar și a condimentelor.

Aceste ingrediente fundamentale adaugă profunzime și bogăție gusturilor, transformând simple preparate în adevărate delicii gastronomice și experiențe culinare memorabile.

Tefal Romania si Saatchi & Saatchi lanseaza primul tur virtual in „Bucataria Jamilei"

Tefal, lider mondial pe piata vaselor de gatit*, alaturi de Geanina Staicu Avram, cea mai cunoscuta si urmarita creatoare de continut pe segmentul culinar din Romania, si impreuna cu agentia de comunicare Saatchi & Saatchi, lanseaza in premiera proiectul „Bucataria Jamilei".

Secretele Jamilei sunt acum dezvaluite printr-un website interactiv, un tur virtual ce include o perspectiva 360° asupra bucatariei Jamilei, sfaturi utile si informatii interesante din viata creatoarei de continut.

Conservele EVA, în bucătărie, îți aduc timp pentru tine și bucurie!

Te-ai gândit vreodată cât de creativă poți fi folosind conserve EVA Ton întreg în ulei de măsline, EVA Ton întreg în ulei vegetal, EVA Ton întreg în suc propriu, EVA Ton mărunțit în ulei vegetal sau EVA Pate de ton? Și cât timp pentru tine vei câștiga? De ce ai sta în bucătărie cu orele pe căldurile astea, când este atât de simplu să prepari niște tartine cu pate de ton și avocado sau paste cu sos de ton și rosii, cât ai bate din palme? Așa-i că nici nu te-ai gândit la aceste variante? Uite, î

Versatilele sardine EVA, perfecte pentru serile de vară

Cine nu știe să pescuiască, poate să lenevească și cu conserve EVA să se ghiftuiască! EVA Sardine în Ulei vegetal, EVA Sardine în Ulei de măsline, EVA Sardine în Ulei vegetal cu lămâie, EVA Sardine în Sos picant și EVA Sardine în Sos tomat, în cutii de 100 de grame, pe toți amatorii de pește i-a încântat. Proteinele și acizii grași Omega-3 din sardinele din Marea Adriatică fac din conservele EVA un aliment gustos și foarte, foarte sănătos.

Preparate prin metode tradiționale, cu adaos de sare și ulei vegetal, ulei de măsline sau sos toma

VEGETA Noodles, o surpriză plăcută și savuroasă

Noodles are o istorie bogată și îndelungată, fiind un aliment popular în multe culturi din întreaga lume. Originea exactă a acestui produs este adesea disputată, dar se crede că a apărut pentru prima dată în China antică, acum aproximativ 4000 de ani.

Se spune că a fost inventat în timpul dinastiei Han, când un bucătar chinez a avut ideea de a întinde aluatul într-o formă subțire, asemenea fâșiilor de pânză. Aceste fâșii au fost apoi uscate și gătite în apă fierbinte, rezultând astfel noodles.


 < 1 2 3 4 5 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe