EVA macrou, hering și șprot, când mănânci, păi mănânci tot!

În privința peștelui, fiecare persoană poate avea propriile preferințe. Cu toate acestea, se pare că macroul stă confortabil într-un astfel de top, atuul lui fiind acela că este o specie de pește fără prea multe oase, ceea ce îl face ușor de consumat. Și nu numai din acest motiv.

Este un pește cu carne dulce și gustoasă, dar și cu un conținut generos de acizi grași saturați, aminoacizi, vitamine și minerale. Indiferent ce variantă ai alege, EVA File de Macrou in ulei vegetal sau EVA File de Macrou in sos tomat, tot tu vei fi cel castigat.

Si asta pentru ca din ambele sortimente poti pregati fără niciun efort fie o gustare, fie o masă delicioasă. Poate fi combinat cu paste sau cu orez, îl poți adăuga în salate sau pur și simplu îl poți pune pe o felie de pâine prăjită. Macroul din conservele EVA provine din Marea Adriatică, fileurile fiind de cea mai bună calitate.

Ei, dar nici heringul nu este mai prejos, fiind un pește fabulos din regiunile nordice. EVA File de Hering în ulei vegetal și EVA File de Hering în sos tomat sunt două sortimente care reușesc fără niciun efort să încânte papilele gustative chiar și celor mai exigenți gurmanzi și consumatori de pește.

Ambele pot fi servite ca fel principal, dar și în combinație cu diverse legume și garnituri precum mămăliguța, orezul, pastele ori salata de cartofi. Cât despre varianta de hering în sos tomat, este de adăugat faptul că sosul este obținut - prin folosirea celor mai noi tehnologii - din roșii dulci și suculente, care îi dau o consistență bogată, fină și cremoasă.

Ar fi nedrept să trecem cu vederea șprotul, o specie de pește mic însă foarte sănătos și plin de beneficii pentru organism. Este gustos și poate fi consumat în deplină siguranță (nu conține mercur) și nici nu își pierde proprietățile și aroma dacă este sub formă de conservă.

Și este atât de versatil încât – chiar și sub formă de conservă – poate fi ingredient principal într-o varietate de preparate. EVA Sprot in ulei vegetal si EVA Sprot in sos tomat sunt conserve numai bune pentru preparat bruschete.

Trebuie doar să tai o baghetă în felii puțin mai groase, să le prăjești și să le freci apoi cu un cățel de usturoi, după care să așezi peștișorii pe ele. Dacă folosești varianta în ulei vegetal poți decora cu felii subțiri de lămâie, iar dacă o folosești pe cea în sos tomat cu măsline negre feliate.

Încearcă și o să ne dai dreptate!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe