Mediterranea – delicatese din bucătăria mediteraneană

Gustul savuros al mâncărurilor mediteraneene este cunoscut în întreaga lume pentru calitatea, varietatea și beneficiile sale asupra sănătății, fiind și sursa de inspirație a brandului Mediterranea în crearea produselor sale.

Mediterranea aduce în România o selecție de delicatese din bucătăria mediteraneană cu ingrediente ce provin de la producători locali, atent selectate pentru a rezulta produse de cea mai bună calitate.

Fiind o afacere de familie, Mediterranea se concentrează pentru a oferi consumatorilor săi o varietate de delicii grecești și cipriote bazate atât pe retete tradiționale, cât si produse inovatoare:

Brânză halloumi - preparată dintr-un amestec de lapte de capră, vacă și oaie, disponibilă în diferite sortimente: classic, light, cu chili, fără lactoză, premium eco, dar si diferite proporții, pentru a fi mai ușor de introdus în alimentatia zilnică și într-o varietate de combinatii:  felii, bucăti rotunde pentru burger, diferite gramaje pentru grătar.

Brânză feta – preparată din lapte de oaie sau dintr-un amestec de lapte de oaie și de capră, este disponibilă în următoarele sortimente: traditională, fără lactoză, eco, usor sărată.

Specialităti brânzeturi – Pecorino, Graviera (Clasică, cu trufe negre, usor picantă), Ricotta, Telemea (clasică, fără lactoză).

Gama Veggie – potrivită pentru vegetarieni & vegani, nu conține gluten, lactoză, soia, lapte, fiind disponibilă în 3 arome: aromă edam, aromă mozzarella, aromă cheddar.

Pită – grecească si cipriotă, perfecta pentru preparatele specifice bucătăriei mediteraneene.

Brichete premium din sâmburi de măsline - alternativa verde la cărbunele de lemn, care valorifică resturile rămase după presarea uleiului de măsline.

Produsele Mediterranea sunt disponibile în supermarketuri sau online.

Fiți la curent cu noutățile brandului pe canelele de social media @mediterranea.deli !


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Care este deodorantul tău preferat?

În contextul vieții cotidiene nu este niciun dubiu că nu am mai putea trăi fără să folosim un deodorant. Totuși, este absolut necesar să nu folosim deodorantele la întâmplare, trebuie să alege... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot