Podravka declară deschis sezonul grătarelor și vine cu sosurile

Vremea tot mai caldă ne face o poftă nebună de grătar. De la aromele îmbietoare ale cărnii și textura crocantă a legumelor până la bucuria de a petrece timp în aer liber alături de cei dragi, grătarul reprezintă un adevărat răsfăț culinar dacă este însoțit și de sosul potrivit.

Ce este un grătar fără sosuri delicioase care să completeze și să amplifice aromele preparatelor? Sosurile sunt esențiale pentru a aduce un plus de savoare și pentru a îmbogăți experiența culinară. De la sosurile picante și iuți la cele dulci și cremoase, fiecare are rolul său în a completa și a sublinia gustul preparatelor.

Cea mai frumoasă parte în ceea ce privește sosurile este că posibilitățile sunt infinite. Poți experimenta cu diferite ingrediente și arome, poți combina ierburi și condimente pentru a obține un sos personalizat și unic. Fie că îți place un sos clasic de roșii și usturoi sau ești îndrăgostit de un sos de iaurt și mărar proaspăt, fiecare este expresia personalității tale culinare.

Îți propunem însă ceva inedit, ceva cu care să surprinzi și să intrigi: sosurile BBQ de la Podravka, de la cel dulce până la cel atât de iute încât îți va aprinde toate simțurile.

Sosul BBQ Clasic este, evident, un... clasic. Ușor picant, cu gust și aromă moderată de fum, se caracterizează printr-un miros și gust dulce-acrișor și o consistență groasă. Este ideal ca adaos pentru burgeri, aripioare sau cartofi prăjiți.

Ceva mai picant, dar moderat, Sosul BBQ Picant, de chilli, îți va pune papilele gustative în acțiune, dar fără a lăsa o senzație de arsură în gură. Preparat din cele mai bune ingrediente, fără conservanți și potențiatori de aromă, sosul picant BBQ este plin de arome, cu cantitatea potrivită de condimente și arome. Ca atare, este un adaos ideal pentru carnea la grătar sau burgeri.

Nu ai limite când vine vorba de iute? Ei bine, Sosul BBQ Jalapeno este ceea ce cauți, pentru că nu e de glumă cu el! Este gros și dulce, la fel ca orice sos BBQ grozav, dar diferența o face aroma lui finală, pe care nu o vei uita prea curând...

Sosul BBQ cu miere este cel mai dulce dintre cele patru arome disponibile. Sosul BBQ cu miere este completat de dulceața mierii care îmbogățește gustul preparatului și îl face mai dulce decât oricare alt sos, dar nu mai puțin dorit și apreciat.

Dacă ești mai nonconformist, la grătar îți poți surprinde prietenii cu ceva absolut inedit: Ajvar Clasic și Ajvar Picant, acum și în varianta squeeze, un sos original și delicios.

Ambalajul elegant și inovator permite depozitarea „cu capul în jos”, adică utilizarea maximă a produsului și un mai bun control al dozării lui.

Folosește-l pentru sandvișuri, burgeri, cartofi prăjiți sau hot dog și bucură-te de noi combinații delicioase!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe