Cele mai noi articole din categoria Casa

 1 2 3 >  Ultima ›

Condimentele de la Vegeta Natur dau personalitate preparatelor tale

Gust. Rafinament. Savoare. Cu contribuția condimentelor, orice mâncare este îmbogățită și iese din comun. VEGETA a știut dintotdeauna acest secret și l-a împărtășit în felul său, aducând în fața (și pe masa!) consumatorilor condimente alese. VEGETA NATUR a pariat pe Piper și Oregano, pe Usturoi, Chilli și Turmeric, și n-a greșit cu absolut nimic. De acum le putem găsi într-un ambalaj special – doze de sticlă.   

Dacă piperul și usturoiul ne sunt familiare, fiind folosite într-o mulțime de preparate mai mult sau mai puțin tradi

Campania “Mai multe fapte bune” oferă dreptul la haine curate pentru 25.000 de copii din România

Persil, în parteneriat cu Crucea Roșie România, continuă campania demarată anul trecut, prin care donează detergent în beneficiul copiilor din medii devaforizate.

Educația este temelia pe care se clădește fiecare generație, iar pentru copii, hainele curate ar trebui să fie un drept fundamental, nu un lux inaccesibil. În România, însă, nu toți copiii au acces la hainele curate de care au nevoie.

Parfumul naturii la tine acasă

Noua gamă de difuzoare de aromă de la SABON îți umple casa cu parfumul celor mai magnifice grădini din lume. Aceste minunate parfumuri cu esențe de flori îți umplu casa cu notele lor feerice, de poezie, oferind un strop de magie fiecărui spațiu interior. Este ca o călătorie imaginară a spiritului și simțurilor prin câmpurile înflorite ale bucuriei și armoniei.

12 noi parfumuri inspirate de aromele SABON cele mai îndrăgite surprind nuanțele cele mai fascinante ale naturii și umplu fiecare cameră cu arome încântătoare.

Ariel deschide conversația despre parentingul fără stereotipuri

În România, stereotipurile de gen sunt încă puternice; un studiu recent a arătat că 70% dintre noi considerăm că fetele trebuie să fie, înainte de toate, frumoase și docile, iar 86% dintre părinții care au copii de ambele sexe consideră că băieții nu trebuie să plângă. Ariel, brandul în care milioane de gospodării din întreaga lume au încredere pentru angajamentul său de neegalat față de curățenie și bunăstarea familiei, și-a propus să atragă atenția și să facă lumină asupra acestei discrepanțe, abordând sursa problemei - educația parentală

Dyson lansează cel mai puternic aspirator fără cablu HEPA – captează particule de până la 0,1 microni și virusuri

Dyson lansează aspiratorul Dyson Gen5detect™, cel mai puternic aspirator fără cablu, cu un nou motor Hyperdymium de generația a cincea, pentru a oferi o aspirație puternică de neegalat. Aparatul dispune de un sistem de filtrare HEPA complet sigilat, conceput pentru a capta 99,99% din particule de până la 0,1 micronii, la fel de mici precum viruși. Un nou cap de curățare Fluffy Optic™ a fost reproiectat, aspirând de două ori mai multă cantitate de praf microscopic pentru o luminozitate și o rază de acțiune sporite – astfel încât suprafața de curățat să

Bref Spa Momements, noul odorizant de toaletă ce creează un Spa la tine acasa

Odată cu tranziția la munca de acasă, una dintre nevoile majore ale oamenilor este aceea de a crea un mediu propice pentru productivitate, dar și pentru relaxare chiar în propriul cămin. Transformarea spațiilor funcționale în zone de confort este esențială pentru a menține un echilibru între viața profesională și personală și pentru a reduce stresul și anxietatea. Bref, liderul de piață în soluțiile de igienă pentru toaletă, vine în acoperirea acestei nevoi și lansează un nou produs inovator, Bref Spa Moments.

Având la bază o formula unică, acest odoriz

Object Chic, magazinul de design interior care aduce eleganța istoriei în casele moderne

Hamid Nicola Katrib, cunoscutul artist și designer de interior, alături de Anca Neagu, iubitoare de artă și principal investitor al proiectului, anunță deschiderea magazinului exclusiv de design interior, Object Chic. Acesta este un loc de întâlnire al pasionaților de frumos, care caută obiecte autentice și piese de mobilier remarcabile pentru a adăuga un aer de rafinament în locuințele și spațiile moderne.

Object Chic este un univers fascinant al designului interior, oferind o gamă impresionantă de obiecte și piese de mobilier din categoria antichități și mid-century. Ma

Curățarea locuinței are impact pozitiv asupra sănătății psihice

Curățenia făcută, în mod regulat, în locuințe are impact semnificativ asupra sănătății psihice, arată un studiu recent, publicat în Journal of Environmental Psychology. Dezordinea nu numai că reduce bunăstarea psihologică, dar scade și senzația de apartenență, asociată spațiului locuit, mai remarcă studiul. Cercetătorii au descris dezordinea ca fiind o supraabundență de posesiuni fizice, ceea ce face ca mediul de acasă să pară haotic. Aceștia au descoperit o legătură între efectuarea treburilor casnice obișnuite și un risc mai mic de demență.

Pentru mulți oameni, pă

Noul Persil Deep Clean, detergentul pentru rufe ce oferă prospețime mașinii de spălat

Carieră, familie, copii, cumpărături, întâlniri, curățenie și câte și mai câte se adună pe agenda noastră zilnică. Igienizarea și curățarea mașinii de spălat se află cu siguranță în coada listei de priorități și încep să fie o preocupare abia atunci când mașina de spălat rufe și chiar hainele spălate miros urât. Și în acest caz, a preveni este mult mai ușor decât a rezolva o problemă deja instalată, mai ales că, de acum, este foarte simplu să ai grijă de mașina de spălat rufe și să te asiguri că hainele vor fi curatate in profunzime.$

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Perwoll rămâne dedicat misiunii sale de brand, #RethinkFashion, prin care încurajează consumatorii să aibă grijă de hainele lor și să îmbrățișeze ”slow fashion”.

Detergentul Perwoll Renew anunță relansarea brandului și încurajează sustenabilitatea în modă, prin  mișcarea #RethinkFashion.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe