Benvenuti își promovează produsele exclusiv pe site-ul propriu www.benvenuti.com și pe canalele oficiale de social media

Compania Benvenuti este unul dintre cei mai importanți retaileri de încălțăminte și marochinărie din România, ceea ce o face să fie ținta unor tentative de fraudă în mediul online. În ultima vreme au apărut reclame și site-uri false care promovează reduceri de până la 80% la produsele comercializate de către Benvenuti, ceea ce NU este adevărat, deoarece Benvenuti NU derulează nicio campanie cu reduceri de 80% și NU colaborează cu alte site-uri sau pagini de Facebook nou create.

Singura campanie valabilă în acest momentul atât în magazinele Benvenuti, cât și online, pe site-ului oficial www.benvenuti.com, este "Reduceri de vară de până la - 40%".  

”Din păcate, în acest moment, există mai multe pagini de Facebook false asociate unor site-uri false care promovează ca mesaj - Reduceri de 80% la produsele sau o parte din produsele pe care le comercializează compania noastră. Rugam clienții să fie extrem de vigilenți atunci când le apar asemenea reclame și să verifice, întotdeauna, informația. Dorim să asigurăm clienții că depunem toate demersurile legale pentru a încerca să stopăm acest fenomen. Solicitam, de asemenea, și sprijinul tuturor celor cărora le apar asemenea reclame, pentru a putea sa identificam și raportăm aceste conturi false”, a declarat Miruna Dumitrescu, Marketing Manager Benvenuti.

Pentru a evita să fiți înșelați de site-uri și pagini de social media false, vă rugăm să verificați întotdeauna următoarele aspecte:

1. Adresa site-ului: Compania Benvenuti are o singură adresă oficială a site-ului, unde cumpărăturile pot fi făcute în siguranță: www.benvenuti.com.

2. Paginile oficiale de Social Media ale companiei Benvenuti sunt: Instagram @benvenuti.com.official, Facebook @Benvenuti.Com.Official, TikTok @benvenuti.shoes.

3. Datele de contact: Site-ul Benvenuti include adresa completă de contact, inclusiv email și telefon pentru suport clienți, adresa firmei și datele de identificare.

4. Benvenuti operează pe teritoriul României exclusiv în moneda națională, adică in RON, nu în USD $ sau alte valute.

5. Procesatorul de plăți: Procesatorul oficial de plăți al Benvenuti este iPay, de la Banca Transilvania. Acesta este un procesator de plăți de maximă siguranță. Achitarea comenzilor se poate face fie cu cardul online fie prin plată ramburs la curier.

6. Metode de plată: pe site clienții pot achita atât cu cardul, folosind puncte Star BT sau în rate, cât și ramburs la curier.

7. Publicitatea pe Facebook: fiți precauți în ceea ce privește reclamele pe Facebook care promovează reduceri mari. Verificați întotdeauna linkul reclamelor pentru a vă asigura că sunteți direcționați către site-ul oficial: www.benvenuti.com.

8. Raportarea site-urilor false: dacă observați anomalii în timpul navigării pe internet și găsiți un site fals, vă rugăm să contactați echipa Benvenuti prin email la adresa contact@benvenuti.ro și să trimiteți o captură de ecran, pentru a putea lua măsuri împotriva acestor site-uri frauduloase.

9. Verificarea autenticității paginilor de social media: pagina oficială de Facebook Benvenuti este verificată și poate fi recunoscută prin insigna de verificare (bifa albastră). Evitați să interacționați cu pagini care nu au această verificare oficială.

10. Noutăți și campanii: toate campaniile și reducerile oficiale sunt anunțate pe site-ul oficial și prin intermediul canalelor oficiale de social media ale Benvenuti. Dacă aveți îndoieli cu privire la o ofertă, vă rugăm să verificați pe www.benvenuti.com sau să contactați direct echipa de suport.

11. Atenție la detalii: site-urile false pot copia elemente de design ale site-ului oficial, dar adesea au greșeli de ortografie, adrese web ușor diferite sau nu oferă informații complete de contact. Fiți atenți la aceste detalii pentru a identifica site-urile suspecte.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe