Sandalele Crocs Getaway – ca și cum ai fi în picioarele goale

Au venit temperaturile acelea de nu-ți vine să-ți pui pe tine decât maximum un costum de baie și să stai toată ziua în piscină sau în mare, să te ferești de dogoare.

Dar ce-ți pui în picioare? Nici cei mai confortabili sneakerși sau espadrile nu mai sunt de suportat. Vrei să îți respire pielea și să nu te încingi, să te simți ca pe un norișor de puf și totuși... parcă n-ai renunța la stil, indiferent de gradele din termomentru.

Așa că îți propunem noua gamă de sandale Getaway de la Crocs, într-o paletă de culori irezistibilă și cu noua tehnologie Feel Free, care te face să te simți de parcă nu ai purta absolut nimic în picioare.

Picioarele tale se vor bucura de moliciune și flexibilitate fără precedent. Vei pluti pe pernuțele care se vor mișca odată cu tine. Calapodul păstrează adâncitura Drop-in Crosslite pentru confort suprem întreaga zi și stabilitate.

Și baretele sandalei sunt moi, ușoare, flexibile și relaxate să nu le simți pe picior, să poți merge până uiți de ele... și de tine.

Înălțimea tălpii este de 4 cm, să nu simți fiecare pietricică de pe asfalt sau scoică de pe plajă.

Nu vei ști ce culoare să alegi mai întâi, noi îți propunem să le iei pe toate, pentru că le vei purta zi și noapte și nu vei vrea să le mai dai jos sau să le schimbi cu altceva.

Aproape vei regreta când va veni sezonul rece și nu vei mai putea purta doar sandalele Getaway, confortul suprem, în varianta pe care nici n-o simți.

Ce mai aștepți? Alege-ți favoritele acum de pe crocs.com sau din magazinele fizice.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe