Cele mai noi articole din categoria Luxury

 1 2 3 >  Ultima ›

Comfort fashion – modele must-have în garderobă

Zilele în care pantofii și ținutele pretențioase îți provocau un disconfort extraordinar după doar câteva ore de purtare sunt de domeniul trecutului! Spre deosebire de stilul bold al verii, în sezonul rece cea mai populară tendință este aceea de comfort fashion.

Încălțăminte extrem de comodă stilizată cu ținute lejere din materiale moi și călduroase, aceasta este rețeta de succes a unui stil relaxat și extrem de actual.

SETHÈ, un nou brand de bijuterii de lux s-a deschis în cadrul Băneasa Mall

De curând, s-a lansat SETHÈ, un nou retailer de bijuterii de lux, care se poziționează la intersecția dintre nonconformism și eleganță clasică. Noul magazinul a fost deschis în încinta Băneasa Mall.

SETHÈ își propune să reinventeze modul în care clienții se raportează la bijuteria de lux, viziunea creativă a brandului fiind definită de supra-accesorizare, asocieri inedite și pasiune față de luxul subtil de zi cu zi.

Very Sexy - un must-have pentru o toamnă plină de senzualitate!

Victoria's Secret readuce în centrul atenției colecția Very Sexy - o gamă de produse parfumate care îți vor oferi note de eleganță și senzualitate, indiferent de momentul zilei sau locul unde te afli.

Întreaga selecție de produse are la bază uleiuri esențiale atent selecționate, care stimulează simțurile și încântă prin profunzimea aromei. Parfumuri, spray-uri pentru corp, roll-on-uri compacte și loțiuni hidratante. Colecția Very Sexy reprezintă o alegere excelentă pentru femeile ce adoră aromele bogate, care persistă multe ore pe piele și totodată, oferă

Cel mai bun vin alb din lume ajunge în România

Un prestigios magazin de vinuri din București a găzduit vineri, 18 august, în avanpremieră mondială, o degustare ce a cuprins și vinul desemnat de către reputatul critic James Suckling „cel mai bun vin alb din lume”.

Kunstler Hochheimer Holle Riesling Grosses Gewachs, care a primit 99 de puncte, va face parte din oferta magazinului, începând cu luna septembrie.

Victoria’s Secret lansează un manifest dedicat noii generații de femei din întreaga lume

Victoria's Secret e pe cale să transforme complet percepția asupra noii generații de femei din lume. Manifestul The Victoria’s Secret World Tour se prezintă sub forma unui lungmetraj care îmbină superb arta și cultura, evidențiind personaje feminine emblematice - supermodele, creatoare de conținut, artiste, cântărețe și multe alte categorii. Acesta caută să reafirme angajamentul brandului de a susține și motiva opiniile, vocile, perspectivele și experiențele femeilor.

Mai mult de atât, The Victoria’s Secret World este conceput sub forma unei călătorii ce o

Victoria's Secret este gata să îți ofere o vară de vis!

Vara e momentul când fiecare dintre noi se bucură de câteva momente de relaxare alături de cei dragi, cu familia, sau chiar singură. Indiferent de situația în care te regăsești, e important să ai câteva elemente care pot face o diferență la nivel de atmosferă, cât și cum te simți tu. Aici vorbim de câteva produse Victoria's Secret, care ne-au fermecat complet și suntem dispuse să garantăm pentru ele.

În primul și primul rând, este vorba despre parfumul Bombshell Isle - o comoară tropicală în doar 100ml. Amestecul notelor este menit

Dressingz, startup-ul din domeniul modei circulare, lansează campania de finanțare pe platforma de crowdfunding Rōnin

Dressingz este un marketplace ce accelerează democratizarea luxului și adopția modelului sustenabil circular de fashion premium, facilitand întâlnirea dintre pasionații de modă care doresc să vândă și pasionații de modă și colecționari care doresc să investească în articole pre-loved de lux.

· La acest moment, platforma Dressingz are un inventar activ de articole a căror valoare este de aproape 1 milion de euro și provin de la resellerii înscriși pe site.

Ținute festive pentru petrecerile din luna decembrie de la Marks & Spencer

Pregătește-te să sărbătorești cu stil trecerea în noul an, cu noua colecție de la Marks & Spencer! Look-uri de efect ce pot fi realizate cu ajutorul fustelor elegante din satin, la care se adaugă pantalonii cu croi drept și continuând cu malete si seturi cu paiete și accesorii statement, sezonul acesta opțiunile de styling sunt nesfârșite, indiferent de ocazie.

Piesele din noua colecție nu doar că au un design modern și timeless, dar țesăturile sunt obținute din surse sustenabile, create pentru a rezista în garderobă vreme îndelungată.

„Féte Vos Jeux” by CHRISTIAN LACROIX & VISTA ALEGRE a fost lansată în magazinele Simona’s

Pasiunea pentru porțelan reunește două mărci premium, recunoscute global, ambele caracterizate prin inovație permanentă și design premium: Maison Christian Lacroix și Vista Alegre. Această colaborare a dus la realizarea a peste zece noi modele de articole pentru masă și cadouri și, de asemenea, a creat primul set de lux Vista Alegre, dezvoltat în parteneriat cu un brandul haute couture. Colecția „Fête Vos Jeux”, realizată de Vista Alegre, îmbină eleganța unui material nobil ca porțelanul cu poezia modelelor romantice cu decorații florale și combinații in

Din Roma în România

O serie de cine elegante și prezentări private au marcat lansarea oficială a Bulgari în România. Cu această ocazie, în ultima săptămână din octombrie, o selecție de ceasuri de excepție a sosit la București pentru a fi expusă într-o vilă istorică care găzduiește sediul Albini Prassa, partenerul român al casei italiene.

Atât cunoscătorii de ceasuri și iubitorii brandului Bulgari, cât și jurnaliști și influenceri au participat la evenimentele organizate exclusiv pe bază de invitație pentru a descoperi mai multe despre arta orologeriei Bulgari printr-o


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe