Cele mai noi articole din categoria Luxury

 1 2 3 >  Ultima ›

Ținute festive pentru petrecerile din luna decembrie de la Marks & Spencer

Pregătește-te să sărbătorești cu stil trecerea în noul an, cu noua colecție de la Marks & Spencer! Look-uri de efect ce pot fi realizate cu ajutorul fustelor elegante din satin, la care se adaugă pantalonii cu croi drept și continuând cu malete si seturi cu paiete și accesorii statement, sezonul acesta opțiunile de styling sunt nesfârșite, indiferent de ocazie.

Piesele din noua colecție nu doar că au un design modern și timeless, dar țesăturile sunt obținute din surse sustenabile, create pentru a rezista în garderobă vreme îndelungată.

„Féte Vos Jeux” by CHRISTIAN LACROIX & VISTA ALEGRE a fost lansată în magazinele Simona’s

Pasiunea pentru porțelan reunește două mărci premium, recunoscute global, ambele caracterizate prin inovație permanentă și design premium: Maison Christian Lacroix și Vista Alegre. Această colaborare a dus la realizarea a peste zece noi modele de articole pentru masă și cadouri și, de asemenea, a creat primul set de lux Vista Alegre, dezvoltat în parteneriat cu un brandul haute couture. Colecția „Fête Vos Jeux”, realizată de Vista Alegre, îmbină eleganța unui material nobil ca porțelanul cu poezia modelelor romantice cu decorații florale și combinații in

Din Roma în România

O serie de cine elegante și prezentări private au marcat lansarea oficială a Bulgari în România. Cu această ocazie, în ultima săptămână din octombrie, o selecție de ceasuri de excepție a sosit la București pentru a fi expusă într-o vilă istorică care găzduiește sediul Albini Prassa, partenerul român al casei italiene.

Atât cunoscătorii de ceasuri și iubitorii brandului Bulgari, cât și jurnaliști și influenceri au participat la evenimentele organizate exclusiv pe bază de invitație pentru a descoperi mai multe despre arta orologeriei Bulgari printr-o

Xerjoff lansează parfumul Tony Iommi Monkey Special, în colaborare cu chitaristul Tony Iommi

Casa italiană de parfumuri de lux Xerjoff, bine-cunoscută pentru creațiile sale unice, lansează împreună cu Tony Iommi, faimosul chitarist al trupei Black Sabbath, parfumul Tony Iommi Monkey Special.

Într-un mod neașteptat și unic, universul parfumurilor se intersectează cu cel al muzicii prin colaborarea dintre Sergio Momo, cel mai mare parfumier al zilelor noastre și cea mai longevivă personalitate a hard rock-ului, Tony Iommi. Împreună și-au dorit să încapsuleze emoțiile într-un parfum cu poveste, alături de o nouă piesă muzicală, cu același nume.

Far Away Splendoria, noul parfum AVON pe bază de oud alb, ales de 9 din 10 femei în locul unui parfum de lux

Evadează în senzualitatea hipnotică a Orientului Mijlociu cu noul Far Away Splendoria de la AVON

Cu note de oud alb, aroma supranumită și aurul Orientului, noul parfum reprezintă o interpretare modernă și mai strălucitoare a aurului lichid din parfumeria Orientului Mijlociu.În timp ce oudul tradițional este considerat dark și masculin, Avon a creat o aromă proaspătă cu oud alb, mai feminină și senzuală pentru Far Away Splendoria.

Andreea Raicu lansează AMALIN, un brand premium care redefinește conceptul de exclusivitate

Andreea Raicu anunță lansarea AMALIN, un brand premium, produs 100% local, dedicat femeii moderne care își cunoaște foarte bine stilul și crede în shopping sustenabil și conștient:  caută piese care să-i accentueze feminitatea, dar pe care să nu se vadă nevoită să le recicleze sezon după sezon, în funcție de trenduri.

AMALIN este o continuare firească a evoluției business-ului Andreea Raicu, un brand cu identitate și greutate proprie, care se adresează unui public mai mare și pentru care sustenabilitatea este o preocupare permanentă.

Primul parfum Tiziana Terenzi creat exclusiv pentru Obsentum

SIDUS este cea mai strălucitoare stea din constelația Ursa Major și cea mai nouă compoziție a Tizianei Terenzi pentru Obsentum, exclusiv.

Dacă stelele ar putea avea un parfum doar al lor, în accepția Tizianei și a lui Paolo Terenzi, ele ar vibra intens a emoții și amintiri din viitor. La fel și SIDUS.

Noutăți de la Casa de Bijuterii Malvensky

Din dorința de a împărtăși viziunea despre lux și artă, Casa de Bijuterii Malvensky, înfiinţată de către Malvina Cservenschi, a lansat două colecții realizate din aur, ambele fiind destinate iubitoarelor de stil, eleganță și tradiție.

Colecția The Pearl este confecționată din perle naturale, de la cercei și brățări, până la inele sau accesorii de picior, toate acestea adresându-se celor care își doresc să îmbine stilul clasic cu cel modern, bijuteriile din această colecție oferind oricărei ținute un stil atemporal.

Casa de Bijuterii Malvensky aniversează 10 ani de la lansarea pe piață

Casa de bijuterii Malvensky, înfiinţată de către Malvina Cservenschi în 2012, a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 2.8 milioane de euro, fiind astfel în creștere cu 64% față de anul 2020.

Cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate, Casa de Bijuterii Malvensky prezintă clienților săi o locație nouă, o bijuterie arhitecturală cu trei niveluri, pe una dintre cele mai frumoase străzi din București, în care s-a amenajat un nou etaj, dedicat momentelor importante precum căsătoria și logodna.

Lasă-te învăluită de romantism cu noua colecție de primăvară de la Victoria's Secret

Într-o colecție ce invocă senzualitatea și delicatețea feminină, Victoria's Secret ne invită într-un voiaj al simțurilor unde personajele principale sunt conturate de stilurile iconice ale mărcii, care te învăluie în croieli delicate, materiale catifelate, imprimeuri romantice și multă dantelă ce va pune stăpânire pe cele mai intrigante fantezii.

E o colecție ce iubește formele feminine în toate măsurile și pe care le îmbracă în cele mai vii și în vogă culori ale anului, nelipsite de pe marile podiumuri, cum ar fi galbenul sau verde


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe