Fashion & Design se învață la Luxury Academy

Luxury Academy (http://luxuryacademy.ro), unica academie de stil din România, anunţă lansarea înscrierilor pentru prima promoție a primului an academic Luxury Academy, care se va desfășura la Brașov, sub coordonarea specialiștilor din Italia.

Luxury Academy este unica academie din România care formează specialiști în hair style, make-up, fashion design și consultanță de imagine. Programul Luxury Academy se adresează persoanelor începând cu vârsta de peste 16 ani, din România care sunt pasionați de Haistyle, Make-up sau Fashion Design și vor să înceapă o carieră în aceste domenii sau au experiență și vor să evolueze sau vor o nouă provocare în carieră.

Principalele trenduri și subiecte vizează module didactice intensive dar și cele mai noi tehnici în domeniu, predate de trainerii academiei. Luxury Academy are ca scop dezvoltarea unei comunități care să dobândească o nouă viziune estetică, un cadru care va beneficia de toate elementele pentru creșterea profesională, la cele mai înalte standarde internaționale.

Aura Anghel, Fondator Luxury Academy declară: “Îmi propun să dezvolt o comunitate puternică, cu specialiști care să dețină atât cunoștințe academice cât și practice, inovative, de impact. Luxury Academy va fi un reper al excelenței în fashion & design, alături de echipa tehnică din Italia, consultanți de renume, recunoscuți la nivel internațional.”

Trainerii care vor preda în cadrul academiei sunt: Aura Anghel, Fondator Luxury Academy și Fashion Editor, Milo Sabariz, Hair Stilist, Matteo Osso, Image Consulting, Simone Marulli Fashion Designer și Manuela Faganelli, Marketing de Lux.

Aura Anghel a creat conceptul de academie de stil ca răspuns la exigențele din piață, pentru a pune accentul pe stil, frumos, armonie și bun gust și pentru a educa oamenii să aibă un stil vestimentar propriu. “Văd din ce în ce mai des oameni care nu știu cum să asorteze ținutele, fie că merg la serviciu, în întâlniri, evenimente personale sau profesionale. Sunt lucruri care pot fi îmbunătățite”, adaugă fondatoarea Luxury Academy.

Pentru mai multe detalii referitoare la Luxury Academy și modalitățile de înscriere, vizitați site-ul www.luxuryacademy.ro.

Cursurile costă 3000 de euro/an, încep în 2017, vor avea o durată de 2 ani academici și se desfășoară dupa un program stabilt de comun acord cu participanții și trainerii Luxury Academy.Luxury Academy este unica academie din România, care pregătește specialiști în Hair Style, Make-Up, Fashion Design și consultanță de imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System. Lansată împreună cu un staff ce reprezintă excelența în domeniul fashion & design din Italia, Luxury Academy își propune să devină un punct de reper al excelenței în domeniu.

 


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe