Primark lansează o nouă colecție pentru a sărbători aniversarea filmului Disney „Regele Leu”

Pentru a sărbători 30 de ani de la lansarea filmului „Regele Leu”, Primark a făcut echipă cu Disney și lansează o colecție de îmbrăcăminte și accesorii. În premieră pentru Primark, toate hainele din colecția realizată în colaborare cu The Lion King de la Disney sunt confecționate folosind materiale reciclate sau materiale provenite din surse sustenabile*.

De asemenea, o selecție de produse sunt create special pentru a fi reutilizate sau reciclate în materiale sau produse noi. Acest lucru înseamnă că, acolo unde este posibil, aplicațiile și nasturii se pot îndepărta, astfel încât articolele să poată primi o nouă viață.

Detalii despre materialele folosite în procesul de fabricare vor fi incluse pe eticheta de produs, iar informații suplimentare despre aceste materiale sunt disponibile aici.     

Campania de lansare a colecției beneficiază de un videoclip dedicat, care spune povestea unei piese vestimentare Primark cu tema Regele Leu, care se transmite mai departe, încurajând oamenii să își iubească și să își poarte hainele cât mai mult timp.  

Colecția prezintă personajele mult-îndrăgite din povestea Regele Leu, precum Simba, Nala, Timon, Pumbaa și toată gașcă, și include articole de îmbrăcăminte pentru femei, copii și accesorii, și este disponibilă în toate magazinele Primark.

Pentru a sărbători lansarea colecției, Primark găzduiește atelierele de reparații pentru haine -  „Love it for Longer” („Iubește-le mai mult timp”)  - în Londra, Marea Britanie și Dublin, Irlanda, pentru a încuraja clienții să își repare și să își poarte din nou hainele.

Atelierele vor oferi metode extinse de reparare și personalizare, inclusiv tehnici de cusut și peticit cu tematică Disney. 

Sarah Jackson, Director Licențe la Primark, a declarat: „Clienții noștri iubesc povestea Disney „Regele Leu”, așa că suntem încântați să lansăm această nouă colecție realizată din materiale reciclate sau provenite din surse durabile. Și acest demers face parte din angajament Primark pe termen lung, acela  de a face moda mai sustenabilă și accesibilă pentru toată lumea.

 Sonia Samra, Category Vice President, Disney EMEA, a declarat: „Această colecție, inspirată de „Regele Leu”, este cea mai recentă colaborare cu Primark, în contextul parteneriatului de lungă durată pe care îl avem. Suntem încântați să sărbătorim împreună cea de-a 30-a aniversare a filmului. Acest film și temele despre familie, prietenie și descoperirea de sine pe care le aduce în atenție rămân relevante și astăzi. Știm că această colecție va fi apreciată de fanii nostalgici, cât și de toți cei care au descoperit povestea recent - în orice caz, suntem siguri că vor găsi ceva care să le placă!” 

Primark a intrat pe piața licențelor în 2011 și a lansat prima colecție Disney, iar de atunci colaborarea s-a extins, devenind cel mai important partener și un favorit incontestabil al clienților.  

Pentru a afla mai multe detalii despre viziunea Primark în ceea ce privește modul în care concepem și să realizăm produsele acum, dar și gândindu-ne la viitor, accesați aici.  


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe