Cele mai noi articole din categoria Tendinte

 1 2 3 >  Ultima ›

Maja Weyhe pentru Reserved: cunoscuta it-girl în noua colecție a brandului

Plină de stil, indiferent de circumstanțe. Nu se teme să experimenteze în fashion, dar apreciază și formele simple, fără complicații. Ea este genul de femeie pe care au avut-o în minte designerii Reserved când au creat cea mai nouă colecție a brandului.

Protagonista care promovează noutățile Reserved, Maja Weyhe (@majawyh), una dintre cele mai populare it-girls din fashion, se integrează perfect în această atmosferă.

adidas aduce împreună unii dintre cei mai faimoși atleți internaționali într-o nouă campanie globală, menită să ajute la dezarmarea presiunii negative din sport

Dedicată următoarei generații de sportivi, noua campanie adidas reunește atleți de talie mondială cu scopul de a inspira oamenii să depășească impactul presiunii negative în sport.

Campania este inspirată de feedback-ul consumatorilor din întreaga lume în ceea ce privește presiunea negativă care umbrește bucuria sportului

Levi’s vă propune croielile largi cu familia Baggy Dad, 568™ Stay Loose și 468 Loose Short

Modelele loose fit au redevenit un style staple adoptat de toate tipurile de siluete și toate genurile, fără echivoc. Inspirat din exemple ale anilor ’90 și 2000 reproduse cu cea mai nouă tehnologie de design Levi’s, brandul și-a împrospătat stilul relaxat. Colecția primăvară/ vară ’24 e dominată de croieli largi, cu familia extinsă Baggy Dad și șort cu pliuri pentru femei, sau 568 Stay Loose și 468 Loose Short pentru bărbați.

Familia Baggy are o mulțime de opțiuni versatile pentru femei, cum ar fi Baggy Dad, Baggy Dad Wide Leg, Featherweight Baggy Dad, Baggy Cargo.

Tu alegi: BOSS prezintă campania primăvară/vară 2024

Campania de susținere #BeYourOwnBOSS militează pentru o viață autonomă, stimulată de încredere în sine, stil și viziune. În acest sezon, încrederea în sine e în centrul atenției, subliniind că alegerea îți aparține, iar decizia de a fi propriul tău BOSS ține de tine.

Pentru colecția primăvară/ vară 2024, BOSS a înrolat celebrități cunoscute pe plan internațional pentru a ilustra această narațiune motivațională.

Noutăți în garderobă: 6 piese din 2023 care vor domina tendințele și anul acesta

Suntem în continuare în plin sezon de reduceri și, înainte să luam cu asalt magazinele fizice și online, este indicat să știm ce ne dorim. Ne orientăm mai mult spre genți și pantofi pentru a reînnoi garderoba? Perfect, deoarece DEICHMANN a întocmit o listă cu tendințele pe care le-am iubit anul trecut și care vor rămâne alături de noi mult timp de acum înainte. Asta înseamnă că le putem găsi (încă) la reduceri, yes, și va rămâne buget și pentru alte achiziții.

Descoperă pantofii și gențile în magazinele Deichmann din țară și

Sezonul Après-Ski prin prisma MODIVO și epantofi.ro

În ultimii ani, moda après-ski a devenit aproape la fel de importantă ca și tendințele Y2K sau estetica vintage. Fanii styling-ului de iarnă au ajuns să o aprecieze datorită faptului că face posibilă purtarea celor mai la modă și voluminoase geci din puf, dar și pentru senzația de confort și căldură pe care o oferă.

Există, de asemenea, un stil de viață în spatele acestei mode. O ceașcă de ciocolată caldă sau de vin fiert servită într-un restaurant cu vedere la munții acoperiți de zăpadă, imediat după ce ai coborât cu schiurile pe pârtii - acestea nu s

Levi’s – confort cu stil într-o colecție nouă

Există piese vestimentare atât de necesare, încât devin uniformă de zi cu zi pentru cea mai autentică exprimare a stilului personal. Dar cum iei cel mai clasic articol și îl modernizezi?  Prin inovație în croială și material, Levi’s a găsit echilibrul între eleganță și confort.

Colecția din acest an aduce o abordare fresh a elementelor prezente în orice garderobă.

Paula Echevarría x Primark: Primark lansează o nouă colecție în colaborare cu actrița spaniolă Paula Echevarría

Primark, retailerul internațional de modă, lansează Paula Echevarría x Primark: cea de-a treia colecție în colaborare cu Paula Echevarría, ambasadoare recunoscută a brandului.

Noua colecție propune ținute care combină stilul casual al Paulei cu cel sporty-chic.

Sărbătorirea momentelor frumoase împreună - noua campanie MODIVO

Iarna este o perioadă pe care trebuie să o petrecem alături de cei dragi. Acesta este motivul pentru care noua campanie MODIVO pune un mare accent pe timpul petrecut împreună. Campania de iarnă a MODIVO te inspiră să creezi momente de neuitat cu ținute de neuitat.

Decembrie este mai presus de toate o perioadă de împărtășire. Nu doar cu cadouri, ci și cu bunătate și energie pozitivă, care este împărtășită de toată lumea, indiferent de modul în care dorește să petreacă această perioadă care vine.

Levi’s și New Balance prezintă o colecție de încălțăminte inspirată de cultura Mountain Biking

În anii ’70, băieții și fetele ieșeau din oraș și colindau cărările din munții Marin County, California pe biciclete. Acolo și atunci s-a născut fenomenul mountain biking. Pe potecile abrupte, printre stânci și teren alunecos, ținuta preferată era denimul Levi’s, ca o uniformă durabilă, protectoare și cu un stil atemporal. Levi’s și New Balance își continuă colaborarea tradițională cu o colecție de încălțăminte inspirată de acești pionieri.

Colecția este confecționată din materiale rezistente, pe calapodul modelului clasic New Balance MT580, ca un


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe