Calvin Klein lansează colecția Monochromatic Summer

Calvin Klein prezintă noua colecție Monochromatic Summer și campania care o însoțește, cu actorul Micheal Ward și modelul Vittoria Ceretti.

Colecția Monochromatic Summer întruchipează minimalismul contemporan specific Calvin Klein printr-o serie de stiluri de îmbrăcăminte și lenjerie intimă concepute în nuanțe coordonate de alb, gândite pentru a fi purtate vara.

Piesele rafinate de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei aduc o nouă energie în design-ul clasic Calvin Klein, introducând texturi ușoare de vară și siluete relaxate.

Noile stiluri de denim alb deschis prezintă un aspect destins potrivit ca bază într-un outfit lejer, perfectă pentru stilul tonal. Lenjeria emblematică este realizată din bumbac respirabil și dantelă senzuală nouă în nuanțe deschise, concepute cu energia sezonului.

Prin toate stilurile pe care le oferă, colecția încurajează încrederea de sine care provine din relaxarea oferită de materiale ușoare,  și o paletă de culori deschise, ce reprezintă ”the ultimate overstated understatement”.

Campania, filmată de Josh Olins, îi surprinde pe Michael și Vittoria în noua colecție, în timp ce îmbrățișează posibilitățile revigorante ale sezonului de vară. Campania redă o vară în oraș, juxtapunând paleta albă a colecției și texturile orașului New York.

Lumina blândă și styling-ul minimalist obținut prin combinarea acelorași nuanțe te fac să simți căldura sezonului, prezentând simplitatea, energia și senzualitatea fiecărui stil.

Colecțiile Calvin Klein sunt disponibile în magazinele Calvin Klein Jeans din București Mall, Băneasa Shopping City, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj-Napoca, City Park Mall Constanța, Promenda Craiova și în magazinele Calvin Klein Underwear din ParkLake Shopping Center, Băneasa Shopping City.

Credit Campanie:

Regizată și fotografiată de  Josh Olins

Credit Editorial: Calvin Klein


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe