Levi’s vă propune croielile largi cu familia Baggy Dad, 568™ Stay Loose și 468 Loose Short

Modelele loose fit au redevenit un style staple adoptat de toate tipurile de siluete și toate genurile, fără echivoc. Inspirat din exemple ale anilor ’90 și 2000 reproduse cu cea mai nouă tehnologie de design Levi’s, brandul și-a împrospătat stilul relaxat. Colecția primăvară/ vară ’24 e dominată de croieli largi, cu familia extinsă Baggy Dad și șort cu pliuri pentru femei, sau 568 Stay Loose și 468 Loose Short pentru bărbați.

Familia Baggy are o mulțime de opțiuni versatile pentru femei, cum ar fi Baggy Dad, Baggy Dad Wide Leg, Featherweight Baggy Dad, Baggy Cargo. Cu partea de sus simplă și craci largi drepți, Baggy Dad este epitomul de jeans relaxat. Baggy Dad Wide Leg sunt mai evazați, cu pliuri și un denim subțire.

Featherweight Baggy Dad este cea mai subțire variantă a denimului ușor, în variantă de șort sau fustă. Baggy Cargo, funcționali și cu stil, au buzunare utilitare, pentru un aspect de uniformă de lucru. Pentru vremea caldă, există și o variantă largă de șort cu pliuri cu un croi rafinat.

Pentru bărbați, brandul propune modelele 568 Stay Loose și 468 Loose Short. Din denim mai gros, cu un aspect vintage 100% bumbac, modelul 568 Stay Loose e cu talie medie, șliț cu fermoar și e larg de sus până jos. Există și varianta mai răcoroasă pentru sezonul cald, dintr-un amestec de bumbac și in.

Un șort confortabil și lejer pentru bărbați, 468 Loose Short cu talie medie și larg, până la genunchi și cu fermoar la șliț. Colecția loose oferă stiluri moderne și relaxate create pentru versatilitate și longevitate.

Modelele Baggy Dad, Baggy Dad Wide Leg, Baggy Cargo și 568 Stay Loose sunt disponibile deja, iar Featherweight Baggy Dad, Pleated Trouser Short, 568 Stay Loose din denim subțire și 468 Loose Short vor apărea în cursul primăverii pe Levi.com, în aplicația Levi’s și în unele magazine fizice Levi’s.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe