În iunie, Moon by Dana Rogoz, Lisa & Co și Pernille ajung la Designers Boutique din București Mall-Vitan

Moon by Dana Rogoz, Lisa&Co și Pernille sunt creatorii care dau întâlnire tuturor pasionaților de fashion „made in RO”, în luna iunie, la Designers Boutique, din București Mall-Vitan, primul centru comercial modern din România.

Vizitatorii sunt așteptați să descopere creații unicat, ediții speciale, de sezon, inspirate de jocurile clasice ale copilăriei sau de personalitatea femeii puternice și rafinate.

Brandul Moon by Dana Rogoz revine în mallul din inima orașului, cu o colecție de genți inovatoare, cu fețe detașabile, și aduce în shopul dedicat designerilor români „Lumânarea cu răvaș”, un produs exclusiv, ce reprezintă simbioza perfectă dintre funcționalitate și estetică. Fiecare articol este realizat manual și promite să accentueze eleganța, dar și utilitatea, marcă înregistrată a designerului Dana Rogoz.

Sunt foarte încântată să revin la Designers Boutique și să mă bucur de energia și de experiența pe care acest pop-up store le oferă fiecărui creator de frumos, dar și vizitatorilor săi. Am selectat cu această ocazie o colecție specială de articole care au luat naștere gândindu-mă la un obiect reprezentativ pentru fiecare dintre voi: să fie fashion, curajos, isteț, inovator, cool, urban, trendy. Industria de fashion este foarte dinamică, însă vin cu o propunere îndrăzneață, care să fie mereu în trend. Acum îți poți cumpăra o singură geantă și câte fețe detașabile îți dorești, pe care le poți schimba în funcție de ocazie și ținuta aleasă”, spune Dana Rogoz.

În luna dedicată copiilor, își face debutul la Designers Boutique, Pernille, un brand dedicat celor mici. Colecția "Jeux d’enfants", destinată micilor exploratori, este perfectă pentru sezonul cald și accentuează importanța alegerilor responsabile în materie de modă pentru următoarea generație.

Inspirată din exuberanța copilăriei, fiecare piesă vestimentară este concepută pentru a sprijini libertatea de mișcare și de expresie a acestora, fiind realizată din materiale confortabile și sustenabile, cum ar fi lemnul de cocos și cochilia naturală pentru nasturi.

"Primăvara și vara sunt anotimpurile perfecte pentru a celebra voioșia și imaginația copilăriei. Inspirată de jocurile clasice, colecția 'Jeux d’enfants' aduce bucurie în garderoba micuților, transformând fiecare moment într-o oportunitate de descoperire și exprimare a personalității. Acordăm o atenție specială slow fashionului, materialelor naturale, condițiilor etice de lucru și promisiunii de grijă față de mediu. Vă așteptăm cu drag să descoperiți colecția noastră pentru copii, cu articole create cu grijă și pasiune. Suntem nerăbdători să experimentăm zona de retail offline, oportunitate pe care prezența în aceast proiect ne-o aduce”, a declarat designerul din spatele Pernille.

Brandul Lisa&Co, fondat de Roxana Dan, arhitect de profesie, este pregătit să încânte vizitatorii din București Mall-Vitan cu o colecție de bijuterii care îmbină eleganța modernă cu un profund sentiment de subtilitate. Concepute special pentru femei, fiecare bijuterie reflectă o poveste unică și personală, subliniată de un design inovator și de calitate.

"Suntem nerăbdători să ne reîntoarcem la București Mall-Vitan, în spațiul dedicat creatorilor autohtoni, și să beneficiem de experiența unică pe care ți-o oferă prezența într-un mall. Lisa&Co reprezintă întâlnirea dintre artă și arhitectură în forma sa cea mai pură și elegantă, unde fiecare bijuterie nu este doar un accesoriu, ci o expresie personală a feminității și eleganței. Vă așteptăm să descoperiți colecția noastră și să alegeți accesoriile care scot în evidență fiecare ținută", a declarat Roxana Dan, fondatoarea brandului Lisa&Co.

Designers Boutique, lansat în 2018, continuă să susțină și să promoveze creatorii locali de fashion, într-un spațiu dedicat modei „made in Ro”, pus la dispoziție de București Mall-Vitan. Aici, designerii au oportunitatea să-și prezinte colecțiile și să beneficieze de interacțiunea directă cu publicul, într-o experiență completă de retail offline.

Povestea Designers Boutique se scrie, din 2018, cu pasiune și dedicare, în București Mall-Vitan, unde creațiile românești își găsesc loc în inima orașului și a celor care le poartă cu mândrie.     


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe