Amanta unui bărbat căsătorit

Cum să fii amanta perfectă a unui bărbat căsătorit, captura mult râvnită a oricărui bărbat ce are o altă femeie acasă? Pentru cele care se gândesc că a fi amanta unui bărbat însurat este un lucru incitant, meritând a fi încercat pentru senzaţiile inedite, nu am nicio noutate. Nu este.

În primul rând, tu, amanta trebuie să închizi ochii când el te înşală cu soţia.
 
În al doilea rând, trebuie să fii naivă rău să crezi că nu te interesează statutul său civil şi să vezi ploaie de stele şi ninsoare cu flori în locul unei priviri care evită să-ţi dea un răspuns ferm sau o confesiune cât de cât sinceră.
 
În al treilea rând, trebuie să fii cu mult prea tolerantă şi să te consolezi cu faptul că dacă nu aflai (că e căsătorit), tot amantă rămâneai.
 
Secretele amantei perfecte? Sunt câteva, nu multe. Din auzite, din probarea ei de către altele, din imitaţie, din experimentare, din exagerare, din ştirile de la ora 5, de la emisiunile cu audienţă maximă, din ziarele pline ochi cu păţaniile lui nea Ion şi tanti Jani, aproape oricine în afară de amanta în sine ţi le poate spune.
 
Până şi eu. Am citit şi răscitit despre amante “nesimţite” şi bieţi bărbaţi nevinovaţi, soţi exemplari şi taţi model care cad cu uşurinţă în plase ţesute mai ceva ca în telenovele de câte o uşuratică cu obraz gros şi buzunar subţire. Aprob, nu comentez. Bărbaţii sunt toante şi femeile măgari.
 
Ce construieşte şi deconstruieşte omul cu mâna lui, toţi ceilalţi pot să critice. Cum te comporţi, aşa eşti judecat sau, în cazuri mai grele, tras la răspundere.
 

(sursa: http://www.garbo.ro/articol/Familie/2186/Cum-sa-fii-amanta-naiva-si-perfecta-a-unui-barbat-casatorit.html)

 


Autor: anonim

  1. Lumi
    19-09-2011 21:56

    ideea este ca nu e nicio bucurie sa fii amanta....
  2. mitica
    19-09-2011 17:27

    si care e ideea?


Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe