Bărbaţii neraşi şi tocilarii, preferaţii femeilor

Bărbaţii neraşi şi tocilarii sunt printre preferaţii doamnelor, după cum arată un sondaj realizat în Marea Britanie.

Deşi se plâng mereu că barba este neplăcută la atingere, 40% dintre femei prefera bărbaţii care nu s-au râs o zi sau două, potrivit sondajului realizat pe 2.500 de femei, relatează The Mirror.

Pe locul doi în topul fanteziilor doamnelor s-au clasat bărbaţii care ştiu câte ceva despre tehnică, iar pe trei bărbaţii cu păr pe piept. Amatorii de lectură s-au clasat pe locul 4.

Se pare că şi latura sensibilă a domnilor este apreciată: în topul fanteziilor se află şi bărbaţii care plâng la filme şi cei care fredonează un cântec în timp ce dansează.

Poate că cea mai importantă "descoperire" este însă că, în ciuda cicălelilor continue, 91% dintre femei recunosc că nu şi-ar dori un bărbat perfect, ci unul care să aibă câteva defecte.


Autor: Luminita Iliescu

  1. Alina
    03-04-2011 00:33

    Si sa mai zica cineva ca femeile se uita doar la minte si la suflet! Parul de pe piept a devansat lectura! :) :)
  2. Marina
    02-04-2011 23:36

    Imi plac barbatii cu personalitate ! Nerasi de o zi , doua , hmmm , Da ! Imi plac si barbatii cu par pe piept ........... imi plac amatorii de lectura , cum nu ....... Nu-mi plac tocilarii , nu-mi plac barbatii foarte docili , genul ala unde-l pui acolo sta ,! M-ar plictisi !


Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe