Cum faci o femeie fericită?

Bărbaţii au aflat din vremuri străvechi că este foarte dificil să faci o femeie fericită, însă mereu au încercat. Dacă vei reuşi să îţi faci partenera fericită, vei avea o relaţie de succes.

Publicaţia "India Parenting", citată de ziare.com, te sfătuieşte ce trebuie să faci, pentru ca prietena ta să nu ajungă să îţi reproşeze că nu este fericită alături de tine.

Loialitatea este cea mai importantă regulă. Flirtul este nevinovat, însă poate duce la probleme mari. O relaţie este prosperă dacă eşti sincer. Nu o înşela. Discută cu ea dacă simţi că ai o problemă. Nimeni nu este perfect şi mereu îţi vei dori ceva mai mult.

A fi loial nu înseamnă că nu trebuie să te simţi atras de cineva, însă trebuie să îţi aminteşti că ai o parteneră care te iubeşte şi care merită să nu o înşeli.

Dacă ai greşit, recunoaşte acest lucru şi spune "Îmi pare rău". Scuzele sunt un "parfum" minunat, ce pot transforma un moment groaznic în unul mai bun. Niciodată nu spune "Îmi pare rău că te-am rănit", sună arogant.

Există două cuvinte care fac minuni. Dacă simţi acest lucru, spune-i că o iubeşti. Chiar dacă tu eşti conştient de ceea ce simţi, trebuie să ştie şi ea, nu trebuie să ghicească. Ea trebuie să ştie că îţi pasă de ea şi de relaţia voastră. Nu trebuie să ţipi în gura mare, micile gesturi pot face minuni.

Sun-o măcar o dată pe zi şi întreab-o ce face. De asemenea, dacă te-a sunat şi nu ai auzit telefonul sunând, sun-o tu. Un mic apel telefonic şi "Îmi este dor de tine" sau "Te iubesc" o vor face să simtă că nu este singură şi este protejată.
Astăzi beep-urile par deplasate, însă dacă vei discuta cu ea şi îi vei spune că nu ai timp să o suni, însă o să-i dai un beep când te gândeşti la ea, o să se simtă foarte specială. Uneori este distractiv să te comporţi ca un copil.

De asemenea, sms-urile reprezintă o modalitate excelentă de a o face să simtă că eşti alături de ea. În niciun caz, nu îi trimite sms-uri copiate de pe Internet.

Vorbeşte cu ea despre viaţa ta. Povesteşte-i trecutul tău înainte de a afla de la o altă persoană ceva ce o poate deranja. Prezint-o prietenilor tăi, spune-i ce faci la muncă şi, de ce nu, ce găteşte mama ta în acest weekend. Întreab-o ce tricou ar trebui să alegi pentru a merge la birou, aşa va simţi că părerea sa este importantă pentru tine.

Nicio relaţie nu va supravieţui dacă nu îi aloci timpul potrivit. Aminteşte-ţi de prima întâlnire şi încearcă să le faci pe toate la fel de interesante. Fă în aşa fel încât timpul petrecut împreună să fie perfect. O cină romantică, sau o plimbare prin ploaie, fără umbrelă, pot transforma o zi banală într-una de neuitat.

Nu o sufoca, lasă-i spaţiul de care are nevoie. Este în regulă să vă vedeţi zilnic, însă nu o sufoca. Las-o să stea puţin şi cu prietenii ei, sau ieşiţi cu toţii. Nu sta ca un magnet, las-o să vadă că îţi este dor de ea.

Respectă-i deciziile. Îţi aminteşti când ai învăţat că dacă vei respecta, vei fi respectat? Dacă vrea să urmeze o carieră, încurajeaz-o. Dacă merge la un interviu, susţine-o. Dacă are probleme în familie, sfătuieşte-o.

Este foarte important să îi faci complimente. Spune-i dacă observi că arată deosebit. Admiră-i parfumul. Nu-i critica obiceiurile şi nu încerca să o schimbi. Dacă nu îţi plăcea cum este, cum se comportă sau cum se îmbracă, nu te îndrăgosteai de ea.

Surprinde-o zilnic cu un gest frumos. Un telefon neaşteptat, o vizită pe neanunţate sau o floare lăsată în faţa casei o vor impresiona foarte mult.

Poartă-te normal. Nu încerca să pari comic, dacă nu eşti. Rişti să pari ridicol. Ea te va iubi pentru ceea ce eşti, nu pentru ceea ce pretinzi a fi.

Sărut-o şi îmbrăţişeaz-o de câte ori ai ocazia, însă nu în locuri publice. Nu uita că persoanele care au impresia că sunt în pat, atunci când, de fapt, sunt în autobuz, par lipsite de bun simţ şi fără cei şapte ani de acasă.


Autor: L.I.Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe