Idei trăsnite pentru a petrece Ziua Îndrăgostiţilor

De Ziua Îndrăgostiţilor (sau de Dragobete) nu ştii cum să procedezi pentru a-i face o surpriză de neuitat iubitei tale, oricât te-ai strădui. Ce te faci?

Webmd.com îţi oferă câteva sugestii în acest sens, mizând pe faptul că te vei inspira din ele dar vei organiza singur o zi de Sfântul Valentin originală, despre care vei putea povesti apoi cu mândrie prietenilor.

Astfel, dacă sunteţi de mai mulţi ani împreună, surprinde-o refăcând traseul din ziua în care v-aţi cunoscut. Îmbracă-te la fel, invit-o în aceleaşi locuri, întâmpin-o cu fraza cu care i te-ai adresat prima oară. Sau măcar aproximativ la fel...

Mergeţi la gară, daţi cu banul şi porniţi într-o călătorie cu o destinaţie necunoscută. O ieşire din rutină care va avea succes garantat. O variantă ar fi şi să vă urcaţi în maşină proprie şi să porniţi spre "nu ştim unde". Va fi amuzant, incitant, şi veţi stabili de comun acord unde veţi opri, de ce, şi când vă veţi întoarce.

Fă-i o farsă, dar ai grijă să fie plăcută! Pune-ţi imaginaţia sau prietenii la treabă.

Şi mai grozav: du-o la o ghicitoare. E o idee năstruşnică, dar trebuie să fii atent pentru că situaţia să nu scape de sub control şi să nu ajungeţi să vă despărţiţi din această cauză. Cine ştie, poate că ghicitoarea va spune că sortitul iubitei tale are ochii verzi, în timp ce tu îi ai negri...

Creează propriul "drive-in" cinema. Descarcă filmele preferate pe laptop sau pe DVD-uri, ia câteva pungi de popcorn şi băuturile preferate, şi, după o plimbare cu maşina, parchează într-o zonă romantică, unde îţi poţi înduioşa iubita, în linişte, vizionând secvenţele preferate.

Alege din timp un loc de unde puteţi privi răsăritul sau apusul împreună. Chiar şi în marile oraşe poţi face asta, nu trebuie să mergi neapărat pe malul mării. Terasele clădirilor înalte sau periferiile oraşului sunt doar câteva sugestii. Veţi petrece împreună momente de neuitat dacă ştii cum să le "asortezi", fie cu un pahar de şampanie, fie cu bomboane de ciocolată, după preferinţe...

Dacă vrei să luaţi masă acasă la tine, cumpără sau prepară feluri de mâncare cu totul speciale, rarităţi. O dată pe an este Ziua Îndrăgostiţilor aşa că nu o servi cu banală friptură cu cartofi, mai bine delectaţi-vă cu homari sau alte specialităţi neobişnuite.

Dacă mergeţi la un film şi apoi luaţi masa împreună, fii atent ca cele două să fie în concordanţă. Dacă o duci la un film italian, serviţi spaghete sau pizza, nu mâncare chinezească.

Alege un local micuţ, unde să puteţi sta la masă foarte aproape unul de celălalt, eventual să vă puteţi atinge genunchii. O altă idee foarte bună este să alegi un restaurant unde se poate dansa şi îi poţi dedica o melodie. Restul depinde de tine...


Autor: Luminita Iliescu

  1. Stefan
    10-02-2015 09:21

    Idei noi si pe telefonul mobil: https://play.google.com/store/apps/details?id=wrd.valentines


Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe