Incredibile motive de divorţ

Când nu se mai poate nu se mai poate, asta e. Îţi faci bagajele şi pleci la mama, iar când se împlineşte sorocul te prezinţi la tribunal pentru a întocmi actele necesare.

Un divorţ nu mai este de multe decenii ceva neobişnuit, ba chiar în unele locuri e la modă. Neobişnuite pot fi doar motivele pentru care doi soţi ajung să se despartă. Iar unele sunt chiar ieşite rău de tot din comun.

Oddee.com vă prezintă câteva dintre acestea, despre care, dacă n-ar fi, nu s-ar povesti.

Culmea timidităţii

Un profesor thailandez pe nume Chen, a cerut tribunalului din Tainan să îi permită să divorţeze aducând drept argument faptul că soţia sa este prea timidă şi nu permite "consumarea mariajului".

Dacă de la nuntă ar fi trecut câteva zile, nu ar fi fost nimic neobişnuit. Se mai întâmplă. Dar în cazul lor era vorba de ... un an! Nefericitul soţ a povestit în faţa judecătorului cum a înghiţit în sec în noaptea nunţii, atunci când mireasa lui, Lin, s-a culcat singură în patul conjugal, îmbrăcată până la gât. Mai rău, atunci când bărbatul a încercat să se apropie, aceasta a început să ţipe şi să îl respingă. A doua zi şi-a făcut bagajele şi a plecat la mama ei de unde nu s-a mai întors.

Cu toate explicaţiile oferite de pârâtă, judecătorul a încuviinţat divorţul şi a pus-o să îi plătească soţului despăgubiri serioase pentru anul pierdut inutil.

Nu ştia cum arată propria nevasta

O situaţie la fel de ciudată este cu siguranţă şi cea a unui cuplu din Arabia Saudită care a ajuns în pragul divorţului după 30 de ani de căsătorie pentru că soţul a îndrăznit să încerce să ridice vălul de pe faţa soţiei sale, pentru a o privi. Timp de 30 de ani bărbatul nu a ştiut cum arată soţia lui, pentru că aceasta a respectat cu sfinţenie tradiţia din satul în care se născuse!

După cum au relatat în faţa judecătorului căruia i s-au adresat în 2008 pentru a divorţa, incidentul s-a produs în timpul unei nopţi, când, mânat de curiozitate, soţul a vrut să vadă şi el cum arată femeia lângă care a trăit atâta amar de vreme. Aceasta s-a trezit, a început să ţipe indignată iar a doua zi s-a prezentat la tribunal pentru a anula căsătoria, chiar dacă bărbatul ei s-a jurat că nu mai repetă gestul în vecii vecilor.

A divorţat la 83 de ani, pentru că şi-a prins soţul cu amanta

O nemţoaică de 83 de ani a decis să divorţeze după ce şi-a prins soţul, cu doi ani mai tânăr, în timpul unei partide de amor la serviciu. Se pare că cei doi iubiţi au fost prinşi în flagrant pentru că amanta, în vârstă de 50 de ani, cuprinsă de flăcările pasiunii, a uitat să tragă jaluzelele de la biroul în care se ascunsese cu bărbatul dorit.

Bietul Georg Meister a fost dat imediat afară din casă de soţia sa, Ruth, după 60 de ani de convieţuire. Şi, ce credeţi? Aceasta s-a mutat imediat cu amantul ei, care locuia la câteva case mai încolo.

Cu şase ani mai bătrână

O chinezoaică pe nume Luo a fost părăsită de soţul ei la 10 ani de la cununie, pentru că l-a minţit cu privire la vârsta sa. Când s-au cunoscut aceasta i-a spus că are 24 de ani şi bărbatul a crezut-o. În realitate avea 30. Probabil că, odată cu trecerea timpului, soţul şi-a pus oarece semne de întrebare iar când a descoperit că fusese minţit atâta timp a cerut divorţul. Şi l-a obţinut rapid.


Autor: L.I.Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe