Cele mai extravagante cadouri de Valentine`s Day

Ziua Îndrăgostiților, celebrată anual pe 14 februarie, este o ocazie excelentă de a-ți arăta iubirea și prețuirea față de partenerul de cuplu. Desigur că o poți face în fiecare zi din an, însă această zi este atât de specială pentru că ea aduce împreună miliarde de îndrăgostiți din toată lumea care celebrează dragostea în moduri din ce în ce mai inedite.

Și pentru că ne mai despart doar câteva zile de Sărbătoarea Iubirii, am reunit pentru voi cele mai extravagante cadouri pe care le poți oferi partenerului de cuplu de Ziua Îndrăgostiților.

1. Cină romantică pe cea mai înaltă clădire din România

În partea de nord a Capitalei domnește impunătoare cea mai înaltă clădire din țară, cu 37 de etaje și o înălțime de nu mai puțin de 137 de metri – Sky Tower. La etajul 36 al clădirii de birouri cu arhitectură avangardistă se află NOR Sky Casual Restaurant, unul dintre restaurantele de top ale orașului, ce oferă un meniu rafinat, rețete autentice, o panoramă unică, dar și un design aparte.

Atmosfera romantică crește cu fiecare metru mai aproape de cer, iar muzica live de saxofon și luminile aprinse ale orașului vor oferi cu siguranță o experiență inedită pentru celebrarea Zilei Îndrăgostiților pentru tine și jumătatea ta.

2. Zbor cu balonul cu aer cald 

Imaginează-ți un sărut la 400 de metri altitudine și un peisaj care îți taie răsuflarea: răsăritul soarelui, formele de relief din jur și întâlnirea cu păsările cerului.

Toate aceste vor crea pentru tine și partenera ta o experiență romantică unică ce nu va putea fi uitată niciodată. Poți beneficia de această experiență în mai multe locuri din țară, București fiind unul dintre ele.

Intră pe www.experimenteaza.ro sau www.cadouriperfecte.ro și află achiziționează această experiența de Valentine`s Day care o să vă taie răsuflarea.

3. Masaj de cuplu la cel mai luxos spa din România

Pentru că totul trebuie să fie la superlativ de Valentine`s Day, alege să petreci o zi de răsfăț la cel mai renumit centru Spa din Capitală, Shiseido Spa din cadrul Stejarii Country Club.

Petrece timp de calitate alături de jumătatea ta, departe de zgomotul urban, într-o atmosferă ce reunește facilitățile spa cu arta și designul. Oferind liniște și lux, răsfățul la spa capătă noi valențe în această zi specială pentru care orice cuplu poate fi recunoscător.

4. Proceduri de chirurgie plastică și estetică

Și poate de departe cel mai extravagant cadou pe care îl poți oferi jumătății tale sunt procedurile de estetică facială și remodelare corporală pe care le pune la dispoziție clinica Angi San clienților săi în cadrul campaniei de Valentine`s Day #happywife #happylife.

O campanie îndrăzneață care le propune partenerilor să achiziționeze vouchere cadou în valoare de 500, 1000 și 1500 lei pentru augmentarea buzelor cu acid hialuronic, pentru proceduri de rejuvenare facială cu cea mai nouă și performantă tehnologie din domeniu – Dermapen 4, dar și pentru injecții cu botox sau acid hialuronic pentru rinocorecție, estomparea ridurilor, augmentarea bărbiei sau a pomeților.

Sub deviza de Valentine`s Day cumpără-i ceva de care vă puteți bucura amandoi și ajut-o să se vadă în oglindă la fel de frumoasă cum o vezi tu reprezentanții Angi San pun la dispoziția clienților săi variante de cadou care să le ofere partenerelor șansa de a se bucura de un aspect fizic întinerit, plin de prospețime și întru totul pe placul lor.

Oferă-i jumățății tale un dar de neprețiuit: grija de sine, alături de o nouă stare de bine ce se simte la interior și se vede la exterior. Mai multe detalii despre campanie pot fi urmărite pe pagina de Facebook a clinicii: https://www.facebook.com/angisanbuzau

Așadar ție care dintre cadourile de mai sus ți se pare cel mai inspirat? Ce i-ai oferi iubitei tale de Valentine`s Day anul acesta?

Arată-i cât de mult o iubești zi de zi prin gesturi simple, care îi vor umple sufletul de bucurie, iar de Ziua Îndrăgostiților declară-ți dragostea printr-un cadou luxuriant, unic și memorabil.  


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe