Concursuri și distracție pentru cei mici de Ziua Copilului, la 1uniFEST în Parcul Al. I. Cuza

Sâmbătă, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, toți copiii din București și nu numai, sunt invitați în Parcul Al. I. Cuza (IOR) la o porție de distracție și acțiune pentru cei mici în organizarea Itsy Bitsy cu sprijinul Nestlé, cea mai mare companie de alimente și băuturi din lume. Concentrația maximă de veselie și activitățile cele mai interesante le găsiți în zona delimitată de Foișor și terenul pentru câini de pe latura cu Strada Baba Novac.

Nestlé a pregătit pentru copiii mici și mari multe distracții, produse și premii vesele, în cadrul unor concursuri menite să aducă bucurie și să contribuie la educația alimentară a celor mici și a părinților lor. Am pregătit pentru sâmbătă Zona Educativă, Zona Sport, și Zona de Gătit.

Astfel, în zona parcului Al. I. Cuza din dreptul Străzii Baba Novac, cei mici sunt așteptați să participe la concursul NutriȚinta, un joc de dibăcie și atenție, și la jocul ”Parașuta NutriPorția”, ambele sub îndrumarea promoterilor.

De asemenea, vor fi pregătite trei posturi de bucătărie de joacă, cu de toate, unde cei mici vor învăța la modul distractiv cum să pregătească meniuri echilibrate cu NutriPorția.

Această NutriPorția este o metodă care împarte farfuria în 3 părți care te ghidează, astfel încât jumătate din farfuria celui mic să fie acoperită de legume și verdețuri, un sfert - de alimente bogate în proteine, iar un sfert - de cereale/paste/orez și alte surse de carbohidrați.

Pentru iubitorii de animale, avem standul PURINA® unde vor avea loc demonstrații de dresaj canin, iar cei mici vor putea să învețe cum să aibă grijă de animalele lor de companie.

”Am creat cu ajutorul prietenilor de la Itsy Bitsy o adevărată tradiție a Zilei Copilului, la care invităm toți copiii, să celebrăm voia bună și sănătatea, învățând prin joacă, în același timp, cum să ne hrănim sănătos cu ajutorul NutriPorției și să dobândim un stil de viață echilbrat”, consideră Irina Siminenco, Corporate Affairs Manager, Nestlé România.

În cursul zilei, echipa Nestlé va invita părinții copiilor participanți la jocuri să guste din produsele sub mărcile Smarties și Gerber, batoane de cereale de la Nesquik și Chocapic, NESCAFÉ, iar pentru animalele de companie sunt pregătite surprize de la PURINA®. Ne vedem sâmbătă, pe 1 iunie, de la ora 10:00, în Parcul Al. I. Cuza, latura dinspre strada Baba Novac. Vă așteptăm cu drag!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe