Deschiderea primului magazin Forever 21, cel mai important eveniment de fashion al sezonului

Pe 3 septembrie, la 10 dimineața fix, în noul mall ParkLake, Yannis Argyriou, Director de Operațiuni al companiei Teren Management Europe, alături de Ingo Nissen, GM al Sierra Developments Romania și de faimoasa actriță și bloggeriță de lifestyle și fashion Dana Rogoz, au tăiat panglica galbenă iconică a celei mai noi și incintante destinații de shopping din București: magazinul Forever 21. Lansarea magazinului în România este parte a strategiei de extindere în 9 țări din Europa a companiei Teren Management Europe, francizorul exclusiv al brandului Forever 21.

Aproape 20.000 de persoane au vizitat magazinul în prima zi, iar peste 1.300 au așteptat de la 10 dimineața ca porțile magazinului să se deschidă.

În ziua deschiderii magazinului, clienții s-au putut bucura de un maraton de DJ set de aproape 12 ore care a adăugat ritm cumpărăturilor și de prezența gazdei evenimentului, Dana Rogoz, care le-a oferit multe surprize și a întreținut atmosfera. S-au alăturat distracției și fanii brandului, vedeta Laura Cosoi și bloggerul Ovidiu Mureșanu, care au vizitat magazinul și au recomandat outfituri cu stil.

În timpul weekendului, mii de oameni au vizitat magazinul și au experimentat atmosfera unică de shopping pe care o oferă brandul Forever 21.

Cele mai populare colecții au fost Forever 21 Active, Denim Collection, Boho girl, colecția de lenjerie și cea pentru bărbați, venite direct de pe catwalk în magazine, inspirate de  street style, cu haine făcute din materiale de calitate superioară, la prețuri accesibile.

De asemenea, accesoriile luxuriante și gențile, care sunt un trademark pentru Forever 21, au fost foarte solicitate.

Magazinul Forever 21 din București oferă mult mai mult decât shopping – este o experiență a tuturor simțurilor care cuprinde un design exclusiv, muzică, entertainment și, desigur, opțiuni de modă irezistibile.

Lansarea brandului și a primului magazin Forever 21 în București îmbogățește scena modei locale cu oferte exclusiviste la prețuri excepționale.

►Despre Forever 21

Forever 21, Inc., cu sediul în Los Angeles, California, este un retailer de modă care cuprinde articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați, fiind cunoscut pentru oferirea celor mai în vogă trend-uri la prețuri accesibile pentru consumatori. Acest model presupune menținerea unei noutăți continue în magazinele Forever 21, prin aducerea de produse captivante în fiecare zi. Fondat în 1984, Forever 21 operează mai mult de 800 de magazine, fiind prezent în 50 de țări, în cadrul retailerilor din Statele Unite, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, India, Israel, Japonia, Korea, America Latină, Mexic, Filipine și Regatul Unit. Pentru mai multe informații, vizitați: www.newsroom.forever21.com.

Despre Teren Management Europe

Teren Management Europe este deținătorul exclusiv al francizei brand-ului “Forever 21”, având întreaga responsabilitate pentru extinderea brand-ului în țările: Bulgaria, Republica Cehă, Grecia, Ungaria, Polonia, Portugalia, România, Slovacia și Elveția.  


Autor: Boncafe StyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot