Vedetele au descoperit, în premieră în România, noul ulei tratament pentru păr, Moroccanoil Purple

Vedete de top, stiliști și influenceri cunoscuți au descoperit, în premieră în România, noul ulei tratament pentru păr, Moroccanoil Purple, precum și noile nuanțe de colorare Moroccanoil Color Calipso Grey Violets. Evenimentul de lansare a avut loc în cadrul salonului Cristi Pascu Exclusive, locația beneficiind recent de o reamenajare spectaculoasă.

Peste 100 de invitați au asistat la o demonstrație de hairstyling a celebrului Michel Baltazar, Moroccanoil International Artist, și la o defilare de coafuri în trend folosind produsele de hairstyling Moroccanoil.

Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Anca Serea, Adrian Sînă, Gabriela Oțil, Nicoleta Nucă, Cristina Dorobanțu, Larisa Udilă, Lorena Buhnici, Dan Cruceru, Codrina Apostol, Larisa Lupoaea, Roxana Blagu, Florina Toma, Georgiana Drumen, Rebecca Alexandra, Mirela Vescan s-au numărat printre celebritățile și influencerii care au participat la evenimentul de lansare, fotografiindu-se pe covorul mov, la panoul oficial, și afând în premieră detalii despre noile produse pe bază de ulei de argan.

Michel Baltazar, Moroccanoil International Artist, Cristi Pascu, Emilia Pascu și Diana Baicu (Director General Top Line) au prezentat noutățile brandului și le-au oferit invitaților toate informațiile despre inovația pe care noile produse o aduc în industria de hairsyling.

Salonul Cristi Pascu Exclusive, cu o activitate de 19 ani, a beneficiat recent de o renovare completă și își întâmpină acum clienții cu un design nou, elegant, care pune accent pe calitate și rafinament.

Top Line România colaborează cu salonul Cristi Pascu Exclusive, în calitate de furnizor de mobilier și produse profesionale de frumusețe, încă de la începutul activității acestuia.

”Între Top Line si Cristi Pascu exista o prietenie deja, nu doar un parteneriat”, a menționat Cristi Pascu în cadrul discursului său.

Invitații evenimentului, prezentat de Dan Cruceru, s-au delectat cu un candy bar inedit, personalizat cu imaginea produselor Moroccanoil, și au asistat la un recital de vioara si saxofon al artiștilot Veran Zorina și Amedeea. Atmosfera a fost întreținută de DJ Arando Marquez, iar organizarea a fost realizată de Designer & Event Planner Alina Vreju.

Cristi Pascu este unul din cei mai apreciați hairstyliști din România, cu o activitate de peste două decenii. Este inițiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România”, și fondatorul Academiei de Coafură Cristi Pascu, prin intermediul căreia le oferă șansa celor talentați și pasionați de coafură să devină hairstyliști profesioniști.

Anterior evenimentului de la Cristi Pascu Exclusive, Top Line a organizat un seminar la care au participat peste 100 de hairstyliști. Aceștia au avut ocazia să afle, direct de la Michel Baltazar, Moroccanoil International Artist, și Ioana Todoran, Moroccanoil International Artistic Team Member, tehnici noi de colorare folosind noile nuanțe Moroccanoil Color Calipso Grey Violets și noul ulei tratament pentru păr, Moroccanoil Purple. Specialiștii au fost completați, în realizarea hairstyling-ului modelelor de pe scenă, de hairstyliștii Erika Gonczi și Andrei Arzoiu.

Noul Moroccanoil Treatment Purple, tratamentul pe bază de ulei de argan, destinat părului blond, cu șuvițe deschise sau grizonat, tratează, stilizează și sporește strălucirea podoabei capilare. Deoarece conține pigmenți violeți, produsul corectează tonurile nedorite de galben sau portocaliu.

De asemenea, neutralizează tonurile arămii în timp ce conferă culoare și efect vizual, îmbunătățind profunzimea, dimensiunea și oferind un aspect natural de strălucire.

El poate fi aplicat pe părul umed sau uscat, de 2-3 ori pe săptămănă, pentru a obține un păr sănătos, moale și strălucitor.

Noile vopseluri Moroccanoil Color Calipso Grey Violets vin în patru nuanțe. Cu ajutorul lor se poate obține o corecție de culoare, de la blond decolorat cu puțină căldură la un gri spectaculos, dar și oferă tonalitate și profunzime unică, de la un blond decolorat neutralizat la griuri cu reflexii violet multidimensionale.

Nuanțele Moroccanoil Color Calipso Grey Violets sunt în ton cu tendințele momentului. Blondul modern este noua alternativă la blondul decolorat: de la ombre elegant și balayage, la reflexii puternice și îndrăznețe care încadrează fața și la culoarea în două tonuri.

Sunt, apoi, perfecte în tranziția către părul grizonat. Pe măsură ce femeile încep să îmbrățișeze rădăcinile naturale gri, serviciile de nuanțate și colorare a griurilor vor fi un element de bază.

Nu în ultimul rând, bărbații care își mențin culoarea părului grizonat pot folosi servicii suplimentare rapide pentru a-și tonifia și îngriji griurile sănătoase, apelând la noile produse Moroccanoil.

Uleiul Tratament Moroccanoil Purple și noile nuanțe de colorare Moroccanoil Color Calipso Grey Violets sunt disponibile în România în saloanele de înfrumusețare partenere Top Line.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe