Rehydrol – Și vacanța poate continua cu aceeași stare de bine

Ne planificăm din timp în cele mai mici detalii mult așteptata vacanță de vară. Căutăm cele mai bune variante să ajungem să vedem cât mai multe locuri minunate, să avem tot confortul, să nimerim cea mai bună vreme, totul pentru acele momente de relaxare care să ne încarce cu energie pentru un an întreg. Și visul nostru poate fi spulberat de situațiile neprevăzute ce țin de starea noastră de bine, cum sunt răul de mișcare sau deshidratarea.

Se poate întâmpla oricui ca în prima aventură pe mare să facă cunoștință cu senzația de greață și amețeală. Sau de la prea mult soare și uneori chiar din cauza unei enterocolite să experimenteze deshidratarea.

Oricare dintre aceste situații neplăcute ne pot scoate pentru câteva zile din circuitul distracției.

De ce este bine să punem în bagaj produsele Rehydrol

Rehydrol Rău de Mișcare conține o combinație unică de ingrediente active standardizate ce ajută la combaterea simptomelor cauzate de răul de mișcare cum ar fi greața sau voma.

Principalul ingredient bioactiv din Rehydrol Rău de Mișcare este gingerolul extras din rizomi de ghimbir. Studiile au demonstrat că ghimbirul acționează direct asupra sistemului digestiv și asupra sistemului nervos central inhibând receptorii serotoninei și astfel reduce disconfortul datorat răului de mișcare.

Salvia din Rehydrol Rău de Mișcare are acțiune antispastică și diuretică, reduce tulburările digestive și gastro-intestinale, tonifică și fortifică întreg canalul digestiv.

Substanța activă din armurariu este silimarina cu rol hepatoprotector, detoxifiant și antioxidant.

Menta reduce stările de greață, răul de mișcare și calmează stomacul.

Sucul de lămâie din Rehydrol Rău de Mișcare conține acid citric, care stimulează digestia și calmează tractul digestiv, are efect antiemetic, reduce greața și vărsăturile.

Inulina - Fibra prebiotică ce contribuie la îmbunătățirea funcționării sistemului digestiv.

Rehydrol Rău de Mișcare are un gust plăcut, nu dă stări de somnolență și este recomandat chiar și în cazul copiilor cu vârsta pentru 3 ani.

Rehydrol banană este un complex de săruri pentru rehidratare, special conceput pentru refacerea rezervelor de apă, electroliți și energie, în cazul următoarelor situații:

• Diaree

• Vărsături

• Stări febrile

• Insolații

• Transpirații abundente

Conține pulbere naturală de banane, are un gust plăcut și este recomandat pentru întreaga familie, chiar și pentru cei mici, începând cu vârsta de 3 ani. Rehydrol banană are la bază o formulă dezvoltată în Elveția și este produs în Italia.

Cele două produse sunt disponibile în farmaciile din toată țara, iar mai multe informații despre soluțiile noastre inovatoare găsiți pe www.mbapharma.ro.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Sprâncene fără cusur ca la salon

Sprâncenele definesc conturul și expresivitatea feței, forma lor influiețează armonia și fizionomia întregului chip, de aceea este necesar să ai mereu cele mai frumoase și bine-definite sprânc

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot