Cele mai noi articole din categoria Bucatarie
1 2 3 > Ultima ›EVA Sardine, un superaliment de care te îndrăgostești cât ai zice... pește
Deși mici, sardinele sunt o sursă valoroasa de nutrienți, fiind un aliment cu multiple beneficii pentru sănătate. Aceste comori ale mării aduc un aport important de proteine, acizi grași Omega-3 și vitamine esențiale, fiind o alegere excelentă pentru toți cei care doresc să mănânce „deștept”.
Pe lângă faptul că sunt sănătoase, sardinele sunt și un aliment prietenos cu mediul, fiind printre speciile de pești care se reproduc rapid și sunt pescuite în mod sustenabil.
Zacusca de ardei roșii (Ajvar), un gust autentic într-un simplu borcan
Zacusca de ardei roșii, cunoscută și sub numele de ajvar, este o delicatesă tradițională din Balcani, un adevărat festin de arome care transformă orice masă într-o experiență culinară specială.
Preparată din ardei roșii copți, vinete si roșii această pastă are un gust intens care cucerește chiar și cele mai pretențioase gusturi.
Emilia Micu și FoodFix Tech aduc farmecul gătitului acasă cu noua carte digitală, „Emilia gătește la tine acasă”
FoodFix Tech, platforma digitală ce utilizează tehnologia AI pentru a transforma rețetele video în ghiduri detaliate și interactive, anunță colaborarea cu Emilia Micu, cunoscută pe rețelele de socializare ca Emilia Gătește. Împreună, lansează prima sa carte digitală de bucate, „Emilia gătește la tine acasă”, o colecție de rețete menite să aducă căldură, savoare și bucurie în fiecare casă.
Emilia Micu este un content creator de succes în domeniul culinar, având peste 236.000 de urmăritori pe Instagram, 472.000 pe Facebook și 214.000 pe TikTok.
Puratos anunță principalele tendințe în panificație, patiserie, cofetărie și ciocolaterie
Puratos, liderul mondial în domeniul materiilor prime pentru brutărie, patiserie, cofetărie și ciocolaterie, anunță tendințele majore care vor influența aceste industrii.
Informațiile provin din ultima ediție a studiului Taste Tomorrow, cel mai mare program de cercetare a consumatorilor de panificațiedin lume, realizat în parteneriat cu Ipsos Global, care include peste 20.000 de consumatori din 50 de țări, interviuri cu clienți și experți din industrie, precum și o analiză senzorială exhaustivă.
Digitas România și Hanul Boieresc, marcă proprie PENNY, reinterpretează rețetele culinare de altădată în campania ,,Memoria gustului de vară – Rețete cu poveste”
Ce gust are vara? O întrebare simplă, dar la care nu putem răspunde fără să facem întâi o călătorie în trecut, în anii copilăriei fiecăruia dintre noi. O întrebare pe care Digitas România și PENNY au lansat-o comunității retailer-ului, pentru a afla care sunt felurile de mâncare preferate în copilărie, care le trezesc românilor cele mai multe amintiri. Și cum pot fi ele readuse în prezent.
Pornind de la răspunsurile primite în comentarii, Digitas și PENNY și-au propus să reinterpreteze rețetele culinare de altădată &ic
Rapid și delicios pentru micul mâncăcios: noodles!
Îți amintești când erai copil și veneai de la școală cu o foame de lup? Când ai fi mâncat și frigiderul, nu numai ce era în el?
Cel mai mare ghinion era ca mâncarea să nu fie gata, iar tu să nu mai ai răbdare să aștepți. Iar acel „Mai ai puțină răbdare că imediat e gata!” pe care ți-l spunea mama sau bunica era exact ce nu îți doreai să auzi.
Sosurile Pesto Monini, delicii fresh pentru vară sau toamnă
Monini aduce un strop de prospețime în bucătăriile din România cu gama sa de sosuri Pesto. Monini este un brand cu tradiție, dedicat celor mai autentice și delicioase produse italiene.
Fiecare produs Monini este realizat cu atenție la detalii și pasiune pentru autenticitate, transformând mesele de vară în experiențe gastronomice memorabile.
Hanul Boieresc și Chef Alex Petricean dau gust amintirilor într-o nouă serie de rețete cu poveste
Campania Memoria gustului de vară a ajuns anul acesta la cel de-al patrulea sezon. Protagonistul Alex Petricean a dezvăluit și de această dată informații valoroase despre bucătăria de vară a românilor pentru pasionații care gătesc și consumă cu plăcere preparate reinterpetate cu ingrediente de calitate.
Dupa ce proiectul a debutat în 2021 sub forma unei simple serii video de cook & travel, în 2022 au fost explorate destinații spectaculoase din întreaga țară, aflând legende de la ghizi locali, iar în 2023 călătoria culinară a continuat prezentân
Când nimic nu te răcorește, servește o gustare cu pește!
Nici ție nu prea îți este foame pe căldura asta, nu-i așa? Te înțelegem... Parcă nimic nu îți place, și singura pe care o poți consuma este apa. Știm, știm! Carnea de porc nici nu intră în discuție, parcă nici de pui n-ai niciun chef... Și totuși trebuie să mănânci ceva. Dacă se poate chiar fără a te apropia de aragaz.
Avem noi soluția! Conservele de pește EVA! Ia în calcul recomandările noastre și ne mulțumești mai târziu: EVA File de macrou în ulei vegetal sau în sos tomat, EVA File de hering în ulei vegetal sau în
Condimente Vegeta pentru o experiență culinară desăvârșită
Condimentele joacă un rol esențial în transformarea mâncărurilor de zi cu zi în experiențe culinare de neuitat, iar Vegeta Natur îți oferă o gamă variată de arome autentice și naturale, fara aditivi artificiali, conservanti sau coloranti, care vor îmbunătăți gustul și calitatea preparatelor tale.
Indispensabil în orice rețetă, de la supe și ciorbe până la sosuri și marinade, Vegeta Piper negru boabe si Vegeta Piper negru macinat este ideal pentru preparatele care necesita un gust subtil, eliberat treptat. Adauga la asta si avantajul pe care il ofer
1 2 3 > Ultima ›